Lening nodig? Bereken je persoonlijke leningen hier! : Leemans kredieten

Persoonlijke leningen

Zit je even krap bij kas? Dan heb je een persoonlijke lening nodig. Bij Leemans Kredieten geniet je van een lage rente van mogelijk 5,95%* op je persoonlijke lening!

Jouw persoonlijke leningen

Veel mensen horen het woord "lening" en krijgen al direct doemscenario's in hun hoofd. Ze denken aan ellenlange formulieren, aan vele dagen wachten en 100 verschillende documenten tekenen. Wat als we je zouden zeggen dat dat allemaal niet hoeft? Wat als het afsluiten van persoonlijke leningen heel vlot zou gaan, en niet meer zou vereisen dan enkele klikken, of een kort gesprek met onze financieel experts? Wij bij Leemans Kredieten zijn heel trots op onze persoonlijke leningen. We bieden een persoonlijke lening aan vanaf 500 euro, wat een heel lage ondergrens is, en we zijn trots over hoe vlot je een lening bij ons kan aangaan. Doe online je aanvraag, en je hebt binnen de 24 uur een antwoord! Als je bij ons op kantoor komt of je bespreekt de zaak telefonisch krijg je zelfs nog sneller uitsluitsel! Wees dus maar niet bang van de administratieve rompslomp. Wij bij Leemans Kredieten zorgen ervoor dat jij makkelijk en snel geld kan lenen. Hierbij is het voor ons belangrijk om precies te weten waarvoor je één of meer persoonlijke leningen nodig zou hebben. Het is namelijk mogelijk dat wij andere leningen aanbieden die beter aansluiten bij jouw behoeften, of leningen die zelfs nog goedkoper zijn dan onze persoonlijke leningen. Deze staan op zich al aan een heel scherp tarief, maar als je aankoop binnen een bepaalde categorie valt, geniet je doorgaans van nog betere condities.

Lening simulatie

Ben je nog niet overtuigd van onze scherpe prijzen, of weet je niet zeker hoeveel een lening precies kan kosten? Probeer dan zeker onze simulator eens! Met onze simulator krijg je met enkele muisklikken een mooi overzicht van wat jouw rentevoet voor persoonlijke leningen zou zijn. Maar onze simulatie is veel meer dan enkel een prijsopgave: onze simulator is een heel sterke en veelzijdige simulatietool! Je kan hiermee bekijken hoe duur je lening zou zijn als je toch meer geld zou lenen, als je de duurtijd zou verlengen, enzovoorts. Het is de perfecte omgeving om vrijblijvend te kijken naar hoe het zou zijn om persoonlijke leningen af te sluiten.
De informatie die onze simulator aanbiedt is veelzijdig en bijzonder nuttig, maar de simulator werkt het beste als jij ook enkele beetjes informatie over jouw situatie hebt. Zo is je vrij beschikbaar inkomen nuttig om te kennen. Aan de hand daarvan kan je bepalen hoe snel je leningen af zou kunnen betalen, en hoeveel euro je per maand kan missen zonder dat je elders in het rood komt te staan. Maar wat is je vrij beschikbaar inkomen precies? Wel, je vrij beschikbaar inkomen is de hoeveelheid geld die je, simpel gezegd, op het einde van de maand overhoudt. Hoe bereken je je vrij beschikbaar inkomen? Dat is best makkelijk. Je neemt je maandelijkse inkomsten, en je trekt er je maandelijkse kosten van af. Je houdt dus geen rekening met spaargeld! Laten we zeggen dat je iedere maand 1.500 euro verdient. Je betaalt iedere maand 600 euro huur voor je appartement, je geeft iedere maand 300 euro uit aan eten en drinken, en 100 euro aan huishoud- en hygiëneproducten. Voor internet en telefonie betaal je 50 euro, en je hebt nog 100 euro andere vaste kosten. Je totale vaste kosten bedragen dan 1.150 euro. Als je 1.150 euro aftrekt van 1.500 euro (je vaste inkomen), kom je uit op een vrij beschikbaar inkomen van 350 euro. Let op: dat betekent niet dat je zomaar leningen kan aangaan en die aan 350 euro per maand kan afbetalen! De oplettende lezer zal al wel gemerkt heb dat we het hier over vaste kosten hebben. Bij deze berekening wordt er dus geen rekening gehouden met variabele kosten. Je volledige vrij beschikbare inkomen naar een lening gooien kan heel gevaarlijk zijn. Op deze manier heb je namelijk helemaal geen marge meer om op terug te vallen wanneer er iets misloopt. Je hebt zo ook geen ademruimte meer om jezelf iets te gunnen. Bij de vaste kosten staan er bijvoorbeeld geen uitstapjes of restaurantbezoekjes. Als je alles wat je hebt aan je lening uitgeeft, leef je niet meer ten volle. Wij bij Leemans Kredieten zeggen dan ook altijd: betaal langzaam af. Zorg ervoor dat je lening je leven niet overneemt, en durf nog te genieten, ook al moet je nog schulden afbetalen.

Weet je niet zeker wat er allemaal in een lening kruipt, of heb je nog vragen over jouw huidige lening of een lening die je wil afsluiten? Aarzel dan niet, en neem zeker contact met ons op! Ons hoogopgeleid personeel maakt jou wegwijs in al jouw vragen en onzekerheden over jouw lening of over onze andere producten. Je kan ons altijd contacteren via de telefoon (zo krijg je ook het snelste een antwoord), je mag ons altijd een mail sturen (geen zorgen, onze lening experts houden hun mailbox scherp in het oog) en uiteraard kan je ook altijd een brief met de post sturen (het duurt iets langer voor we op deze reageren, maar we volgen onze postbus goed op!) Onze contactgegevens vind je onderaan deze pagina terug. De beste optie om over je lening te praten is en blijft natuurlijk direct contact. Met vragen over je lening, en voor andere vragen kom je het best bij ons langs op kantoor. Onze lening experts helpen je graag verder, en zo krijg jij de persoonlijk feedback die jij verdient. Jouw lening is voor ons even belangrijk als voor jou, dus als je twijfels of onzekerheden hebt, kom dan zeker eens met ons praten!

We hebben het al veel over de persoonlijke lening gehad, maar wist je dat wij bij Leemans Kredieten meer producten hebben dan enkel dit type lening? Leemans Kredieten is al sinds 1985 een onafhankelijk kredietmakelaar, dus we hebben veel tijd gehad om verschillende soorten krediet uit te werken. Iedere lening is ook echt een uniek krediet. We overlopen hieronder even de belangrijkste kredieten die je ook bij ons kan vinden.
De eerste lening waar we het over willen hebben is ineens een heel belangrijke lening: de woonlening. De woonlening is een krediet dat je gebruikt voor de aankoop van bouwgrond of een (deel van) een gebouw. Een woonlening is een hypothecaire lening. Dat betekent dat je iets in onderpand moet geven. Dat "iets" is in dit geval het huis of de bouwgrond die je koopt. Als je er niet in slaagt je woonlening af te betalen, behoudt de kredietinstelling het recht jouw huis of bouwgrond in beslag te nemen. De kredietinstelling heeft dit namelijk nodig om hun verlies te compenseren. Als ze je 300.000 euro lenen, en je kan je lening niet afbetalen, hebben ze een manier nodig om hun geld terug te krijgen. Geen zorgen, de meeste mensen betalen hun woonlening zonder problemen af. Hiervoor is een goede planning wel belangrijk. Maak dus zeker gebruik van onze simulatie of bespreek het eens met onze financieel experts.
Een andere vorm van krediet zijn autoleningen. Krediet voor wagens is géén hypothecair krediet. Je hoeft dus niets in onderpand te geven om autoleningen aan te gaan. Het is wél een krediet met een specifieke bestemming. Je kan dus geen autokrediet aangaan en met dat geld op reis gaan of een huwelijksfeest organiseren. Bij de autoleningen verdelen wij bij Leemans Kredieten het product in 3 segmenten: we hebben een kredietoplossing voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe of bijna nieuwe wagen, we hebben een krediet voor mensen die liever een tweedehandswagen kopen (ouder dan 3 jaar dus), en we hebben nog een apart krediet voor een kleine, specifieke doelgroep, namelijk mensen die een mobilhome willen kopen. We maken een onderscheid in deze categorieën omdat we ervan overtuigd zijn dat dit volledig verschillende producten zijn. Dat een mobilhome anders is dan een gewone wagen, hoeven we natuurlijk niet uit te leggen, maar een oude en een nieuwe wagen misschien wel. Hierin wordt onder andere een verschil gemaakt omdat de financiële aard van het product heel anders is. Nieuwe wagens zijn vaak een pak duurder dan tweedehandswagens, al zijn er vaak minder extra kosten aan verbonden. Als je een nieuwe wagen koopt, verwacht je toch wel dat deze een tijdje redelijk draait. Bij een tweedehandse wagen heb je daar geen garantie op, maar de verzekering en wegentaks zijn vaak wél goedkoper. De producten verschillen dus enorm, ook al doe je er hetzelfde mee.
Last but not least: wist je dat wij bij Leemans Kredieten ook verzekeringen aanbieden? Ons gamma omvat alle gebruikelijke verplichte verzekeringen, net als enkele verzekeringen die misschien niet bij wet verplicht, maar daarom niet minder nuttig zijn. Eentje die zeker wat extra aandacht verdient is onze autoverzekering. Met onze autoverzekering ben je beschermd tegen de financiële gevolgen van ongelukken die door jouw wagen worden veroorzaakt. Zo kan je met een gerust hart de baan op.

Kies je aflostermijn

  Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

  Onze openingsuren

  Wij zijn gesloten

  Maandag

  09:00 tot 18:00

  Dinsdag

  09:00 tot 18:00

  Woensdag

  09:00 tot 18:00

  Donderdag

  09:00 tot 18:00

  Vrijdag

  09:00 tot 18:00

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld Autolening voor wagens ouder dan 3 jaar** - 7.49 % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 7.49% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 7.49%), voor een **lening op afbetaling van 14000 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 278.83 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 16729,80 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 en de maximum periode is 60 maanden.
  JKP van toepassing vanaf 16/01/2017.
  voor de aankoop van tweedehandswagens van meer dan 3 jaar oud.
  Het maximaal JKP bedraagt 10%.

  Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die Leemans Kredieten NV als kredietmakelaar voor uw kredietaanvraag de meest geschikte kredietgever vindt.

  Let op, geld lenen kost ook geld.