Het Leemans Mobilhome-plan - jonger dan 3 jaar : Leemans kredieten

Het Leemans Caravan of Mobilhome-plan - jonger dan 3 jaar

Koop nu je caravan of mobilhome van je dromen dankzij de goedkope autolening van Leemans Kredieten.

Caravan en Mobilhomeplan** < 3 jaar: goedkope autolening voor een nieuwe caravan of mobilhome of jonge tweedehands van minder dan 3 jaar oud

Je eigen caravan of mobilhome, nog meer dan een auto helemaal je vrijheid. Op reis maar toch thuis, eender waar je bent. Maar een caravan of een motorhome kost ook veel geld, en is gewoonlijk meer dan wat je op je spaarboekje hebt staan. Om je te helpen bij de aanschaf van je eigen caravan of mobilhome, kan je bij Leemans Kredieten terecht voor een goedkope lening. Je kan daarbij kiezen voor een lening voor een jonge caravan of mobilhome (<3 jaar) of een lening voor een oudere mobilhome (>3 jaar).

Een autolening voor een nieuwe caravan of mobilhome

Een autolening voor een nieuwe caravan of mobilhome is natuurlijk de goedkoopste lening van de twee. De caravan of motorhome staat eigenlijk een beetje borg voor de lening en vermits het risico dus lager is dan een gewone persoonlijke lening is ook het JKP* lager en dus de lening goedkoper.

Maar ook voor een jonge tweedehands

Maar ook voor een jonge tweedehands caravan of mobilhome geniet je van hetzelfde voordelige tarief als een lening voor een nieuwe caravan of motorhome. Een caravan of mobilhome tot maximum 3 jaar oud kan aan dit voordelige tarief gefinancierd worden.

En zelfs zonder voorschot

Bovendien kan je bij ons het bedrag ook volledig financieren. Je hoeft geen voorschot te betalen maar de volledige aankoopprijs van de caravan of mobilhome lenen.

LET OP: Bij de caravan of mobilhomeplannen moet er voor de aangekochte caravan of motorhome een factuur worden voorgelegd van een in België gevestigde verkoper, er kan tot maximum 100 % gefinancierd worden.

Voorwaarden

 1. Lening op afbetaling voor de aankoop van een nieuwe caravan of mobilhome of een tweedehands caravan of mobilhome van minder dan 3 jaar oud.
 2. Mits voorlegging van een factuur van maximum 100% van de lening.
 3. Betaling rechtstreeks aan de verkoper.

Kies je aflostermijn

  Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

  Onze openingsuren

  Wij zijn gesloten

  Maandag

  09:00 tot 18:00

  Dinsdag

  09:00 tot 18:00

  Woensdag

  09:00 tot 18:00

  Donderdag

  09:00 tot 18:00

  Vrijdag

  09:00 tot 18:00

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld Autolening voor wagens ouder dan 3 jaar** - 7.49 % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 7.49% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 7.49%), voor een **lening op afbetaling van 14000 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 278.83 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 16729,80 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 en de maximum periode is 60 maanden.
  JKP van toepassing vanaf 16/01/2017.
  voor de aankoop van tweedehandswagens van meer dan 3 jaar oud.
  Het maximaal JKP bedraagt 10%.

  Leemans kredieten behandelt je kredietaanvraag in zijn hoedanigheid van kredietmakelaar en zoekt bij verschillende kredietgevers naar een oplossing voor jouw specifieke vraag. De kredietgevers hanteren allemaal hun eigen tariefplannen en Leemans kredieten zet zich in om voor jouw dossier het correcte tarief te vinden. Bovenstaande berekening is dan ook slechts indicatief en een voorbereiding op je dossier. Het effectieve tarief van een eventuele aanvaarde lening, wordt zo snel mogelijk aan je bezorgd in het Europese standaarddocument (SECCI).

  Let op, geld lenen kost ook geld.