investering-voor-het-leven : Leemans kredieten

Hypotheek hypotheken

Hypotheek: een investering voor het leven

Een hypotheek afsluiten is een belangrijke beslissing die je niet zomaar neemt. Er komt heel wat bij kijken en een goede voorbereiding is van groot belang. Maar dat een hypotheek een wijze beslissing is, dat staat als een paal boven water. In tegenstelling tot het huren van een huis of appartement, is het een investering op lange termijn. Bovendien heb je een plek voor jezelf dat je volledig naar hartenlust kan inrichten en waar je je echt thuis voelt.

Extra kosten bij een hypotheek

Bij alle hypotheken is de boodschap altijd: je vooraf goed informeren. Naast de lening die je maandelijks aan de kredietverstrekker afbetaalt, komen er nog andere dingen op je af. Zo betaal je bij het aangaan van een hypotheek ook notaris- en registratiekosten, een schuldsaldoverzekering en natuurlijk ook een brandverzekering. Als je deze extra kosten optelt, kom je aan een aanzienlijk bedrag. Waarschijnlijk zal je ook nog wat willen renoveren en je nieuwe woonst mooi en gezellig inrichten.

De 125% lening

Een hypotheek is een verstandige investering, maar daarnaast wil je uiteraard comfortabel kunnen leven en op en tijd en stond met vakantie gaan. Om alle extra kosten het hoofd te bieden, doe je een beroep op een 125% lening. Daarbij leen je 125% van de geschatte aankoopwaarde van je woning of eigendom. Met dat extra bedrag kan je de bijkomende kosten dekken. Je betaalt dan wel iets meer per maand af, maar hoeft je verder dus geen zorgen te maken. Als je een hypotheek slim aanpakt dan is de 125% lening je bondgenoot!

Hoe sluit ik een hypotheek af bij Mevrouw Leemans?

Het afsluiten van een hypotheek is zeer simpel. Wij hebben een complete overzichtspagina opgemaakt waar je heel eenvoudig jouw ideale hypotheekvorm kan kiezen. Klik hiervoor op jouw gewenste hypotheekvorm en vul het bedrag in van de hypotheek. Klik vervolgens op berekenen en zie welke mogelijkheden je allemaal hebt. Simpel, transparant en overzichtelijk. Een hypotheek berekenen doe je het beste bij Mevrouw Leemans.

Zelf je hypotheek berekenen?

Je kan via onze site héél gemakkelijk zelf al een berekening maken voor de aankoop van je huis of appartement. Je kiest in onze overzichtspagina jouw plan op maat en maakt een simulatie van je hypotheek door het bedrag in te vullen dat je wil lenen en op bereken te klikken.

Je krijgt onmiddelijk als resultaat van je simulatie een lijst met duurtijden en maandelijkse aflossingen. Na het berekenen van je hypotheek kan je zo jouw keuze maken en een aanvraagformulier invullen. Eén van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wij laten meteen weten hoe haalbaar je project is en begeleiden je van A tot Z!

Doe nu je kredietaanvraag voor een hypotheek

Contacteer ons dus vrijblijvend of vul een aanvraagformulier in en ontdek de verschillende mogelijkheden, tarieven en hypotheekformules.

Je hebt een vraag?

Hieronder kan je in ons kleine formuliertje je vraag stellen, we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

 

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

Onze openingsuren

Wij zijn gesloten

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

Let op, geld lenen kost ook geld.