prive-lening-aanvragen : Leemans kredieten

Prive lening aanvragen

Op zoek naar een goede prive lening? Vraag ze nu online aan bij Leemans Kredieten. Wil je ze eerst bekijken? Simuleer online.

Prive lening aanvragen

Voor het kopen van een huis kan je een hypothecaire lening aanvragen, voor het kopen van een wagen vraag je een autolening aan, maar er zijn nog heel wat andere aankopen die veel geld kosten, en waarvoor je dus ook een lening moet aanvragen. Maar vaak bestaat voor dit soort aankopen geen specifieke lening.

Indien je toch een lening wil aanvragen voor een specifieke aankoop, zoals een nieuwe laptop of een wereldreis, dan kan je hiervoor bij Leemans kredieten een privé lening aanvragen. Een privé lening is een persoonlijke lening op afbetaling waarvoor je geen verantwoording moet voor afleggen. Je kan een privé lening met andere woorden voor tal van doeleinden gebruiken, zonder dat je deze doeleinden nader moet toelichten.

Prive lening berekenen

Via onze online simulatie tool bovenaan en onderaan kan je op onze site makkelijk berekenen hoeveel een persoonlijke lening voor jou zal kosten. Kies in de simulatietool voor het budgetplan (persoonlijke lening), en geef in hoeveel je precies wil lenen. In het resultatenscherm vind je een overzicht van de aflossingsbedragen die je zal moeten terugbetalen voor verschillende aflossingstermijnen. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welke privé lening het best bij je past en deze privé lening inplannen in je budget.

Prive lening bij Leemans Kredieten aanvragen

Een privé lening aanvragen bij Leemans kredieten heeft dus niets dan voordelen. Je kan een privé lening aanvragen voor heel wat verschillende doeleinden, zonder dat je deze doeleinden hoeft te verantwoorden. Bovendien gaat het aanvragen van een privé lening heel snel en makkelijk. We behandelen je kredietaanvraag zo snel mogelijk, zodat je geen vertraging oploopt bij de aankoop van uw product of dienst.

Geïnteresseerd in het aanvragen van een privé lening bij Leemans? Neem dan snel contact op met onze experten. Zij zullen je bijstaan met raad en daad bij het aanvragen van jouw privé lening. Je bent natuurlijk ook welkom in ons kantoor in Deurne bij Antwerpen.

Kies je aflostermijn

  Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

  Onze openingsuren

  Wij zijn gesloten

  Maandag

  09:00 tot 18:00

  Dinsdag

  09:00 tot 18:00

  Woensdag

  09:00 tot 18:00

  Donderdag

  09:00 tot 18:00

  Vrijdag

  09:00 tot 18:00

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld Autolening voor wagens ouder dan 3 jaar** - 7.49 % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 7.49% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 7.49%), voor een **lening op afbetaling van 14000 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 278.83 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 16729,80 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 en de maximum periode is 60 maanden.
  JKP van toepassing vanaf 16/01/2017.
  voor de aankoop van tweedehandswagens van meer dan 3 jaar oud.
  Het maximaal JKP bedraagt 10%.

  Leemans kredieten behandelt je kredietaanvraag in zijn hoedanigheid van kredietmakelaar en zoekt bij verschillende kredietgevers naar een oplossing voor jouw specifieke vraag. De kredietgevers hanteren allemaal hun eigen tariefplannen en Leemans kredieten zet zich in om voor jouw dossier het correcte tarief te vinden. Bovenstaande berekening is dan ook slechts indicatief en een voorbereiding op je dossier. Het effectieve tarief van een eventuele aanvaarde lening, wordt zo snel mogelijk aan je bezorgd in het Europese standaarddocument (SECCI).

  Let op, geld lenen kost ook geld.