voordelig-lenen : Leemans kredieten

Voordelig lenen

Bij Leemans Kredieten leent u altijd voordelig, ontdek onze formules!

Voordelig lenen hangt af van je budget

Een lening stelt je altijd voor een dilemma. Aan de ene kant wil je zo snel mogelijk je lening afbetalen, om zo weinig mogelijk rente te betalen. Aan de andere kant wil je ook niet teveel betalen per maand. Bepaal dus vooraf goed welk deel van je maandelijks budget je kan spenderen aan de afbetaling van je lening. Voordelig lenen is lenen met verstand!

Voordelig lenen doe je met voldoende informatie

Bij Leemans Kredieten willen we je helpen de lening te vinden die perfect in je budget past. Daarom bieden we een online simulatie die voldoende informatie geeft om een lening te vinden die bij je past. Je krijgt een duidelijk zicht op je mogelijkheden, zo kan je zelf bepalen welke looptijd bij je budget past.

Een kortere looptijd zorgt voor een hogere afbetaling per maand, terwijl een langere looptijd je meer ademruimte geeft. In dat opzicht is een langere looptijd gelijk aan voordelig lenen, maar als je minder rente wilt betalen over de gehele periode moet je kijken naar een kortere looptijd.

Leen niet op een te korte termijn

Laat je echter niet verleiden om de lening op een te korte termijn te nemen. Je kan het krediet immers ook altijd zeer voordelig vervroegd terugbetalen. Als je een lening afkoopt betaal je namelijk enkel het openstaande kapitaal, de nog niet vervallen intrest valt weg, maar je betaalt nog een kleine boete extra. Deze boete bedraagt 1 % van het vervroegd afbetaalde kapitaal indien de termijn tussen de vervroegde aflossing en het normale einde van de lening meer dan één jaar bedraagt, en 0,5 % indien de termijn minder dan één jaar bedraagt. Een voorbeeldje : 1 % van 5000 euro is slechts 50 euro.

Lening aanvragen

Met de online simulatie kan je online een aanvraag doorsturen in enkele stappen. Bereken een lening en klik op “Kies”. Na het invullen van je gegevens, komt de aanvraag automatisch bij ons binnen waarna we je spoedig antwoord geven.

Wil je liever met een kredietexpert een gesprek om samen te bepalen wat voordelig lenen voor jouw betekent? Dan kan je ons telefonisch of in ons kantoor bereiken met advies op jouw maat.

Kies je aflostermijn

  Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

  Onze openingsuren

  Wij zijn gesloten

  Maandag

  09:00 tot 18:00

  Dinsdag

  09:00 tot 18:00

  Woensdag

  09:00 tot 18:00

  Donderdag

  09:00 tot 18:00

  Vrijdag

  09:00 tot 18:00

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld Autolening voor wagens ouder dan 3 jaar** - 7.49 % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 7.49% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 7.49%), voor een **lening op afbetaling van 14000 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 278.83 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 16729,80 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 en de maximum periode is 60 maanden.
  JKP van toepassing vanaf 16/01/2017.
  voor de aankoop van tweedehandswagens van meer dan 3 jaar oud.
  Het maximaal JKP bedraagt 10%.

  Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die Leemans Kredieten NV als kredietmakelaar voor uw kredietaanvraag de meest geschikte kredietgever vindt.

  Let op, geld lenen kost ook geld.