Snel geld lenen: bereken je lening online

Bepaal zelf hoeveel geld je kunt lenen en berken je kost per maand

Simulatie lening

Je wil geld ontlenen voor een renovatie, een hypothecaire lening aangaan of je wil een autolening om je droomwagen te kopen? Laat je leningen dan eerst simuleren!

Een krediet aangaan is nooit een makkelijke zaak. Je kijkt en vergelijkt, je probeert de beste deal te vinden, maar hoe weet je nu of je een lening écht kan betalen? Als je zeker wil weten dat je je woonlening of autolening keurig op tijd kan betalen, is er niets beter dan een simulatie! Door je krediet te simuleren ontdek je hoeveel je precies per maand afbetaalt, hoelang je dit moet doen en hoeveel je uiteindelijk betaalt! Sterker nog: Door onze sterke simulator kan je zonder problemen de duurtijd, de afbetaling per maand of het bedrag dat je wil lenen aanpassen! Speel er gerust eens mee, je zal merken dat de simulator heel gebruiksvriendelijk is.

Heb je nog problemen met de simulator? Geen probleem, wij bij Leemans helpen je graag verder. Wil je even langskomen op kantoor om de resultaten van de simulator uitgebreid te bespreken? Onze deur staat altijd voor je open. Heb je moeite met de simulator, heb je wat hulp nodig om hem te laten werken? Bel ons gerust, en we staan je met raad en daad bij. Ben je minder fan van direct contact? Stuur ons gerust een mailtje! Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk het antwoord krijgt dat je zoekt.

Waarom zou ik mijn lening laten simuleren?

Een beetje planning kan heel veel doen als je je lening correct wil afbetalen. Door een analyse van je krediet uit te voeren krijg je een goed idee van wat je precies kan verwachten. Je weet precies hoeveel je per maand afbetaalt, en voor hoe lang. Zolang je op tijd betaalt, zijn hier ook géén verborgen kosten aan verbonden. Je weet dus perfect wat je te wachten staat! Als je niet zeker weet of je de som per maand kan betalen, neem dan gerust contact met ons op, en we bespreken samen je financiële situatie. Als je bij ons hebt geleend hebt en je merkt dat het zwaar wordt om de betalingen vol te houden, of je merkt dat je eigenlijk méér par maand zou kunnen betalen, kan je je krediet altijd laten herbekijken.
Verder maakt onze tool het ook heel makkelijk om prijzen en voorwaarden te vergelijken. Wij bij Leemans zijn trots op onze scherpe prijzen, maar dankzij onze simulator kan je ook zelf zien waarom. Het is één ding om je te vertellen dat onze producten goed zijn, maar als je het zelf kan ondervinden, is dat natuurlijk nog veel beter.

Zoals je ziet: onze tarieven zijn scherp, onze voorwaarden flexibel, onze leningen zijn op maat! Maar welke leningen bieden wij precies aan? Lees hieronder zeker verder, je zal zien dat we veel meer aanbieden dan de alledaagse autolening en woonlening. Natuurlijk bespreken we deze wel het eerst, veel mensen hebben per slot van rekening zulke leningen nodig.

De autolening is allang geen vreemd concept meer. Auto's hebben alsmaar meer snufjes en worden steeds zuiniger. Jammer genoeg worden ze ook steeds duurder. Je wil een auto kopen, maar je hebt er, zoals heel veel mensen, geen bomvol spaarvarken voor klaarstaan? Dan zijn de volgende producten voor jou!

Zoals je bovenaan ziet, hebben we bij gewone personenwagens twee categorieën: leningen voor auto's ouder dan 3 jaar, en leningen voor (bijna) nieuwe wagens, dus auto's die minder dan 3 jaar oud zijn. Laten we beginnen met de eerste categorie: de echte occasies.
Leemans Kredieten heeft een speciale formule voor de aankoop van wagens die ouder zijn dan 3 jaar. Dit is perfect voor mensen die een autolening zoeken voor een eerste wagen en er geen nieuwe willen kopen. Maar ook voor mensen die een oldtimer kopen, of voor chauffeurs die de uitstootnormen van grootsteden niet vrezen! Bij iets iedere wagens vind je ook regelmatig "koopjes", dus met een beetje geduld, en wat steun van Leemans Kredieten, vind je zeker een auto die perfect bij jou past!

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een autolening aan te gaan voor een nieuwe of bijna nieuwe wagen. Een (bijna) nieuwe wagen is voor veel mensen een echte kinderdroom. Een mooie BMW, een blitse bolide, iedereen heeft wel een droomauto, en vaak zijn deze wagens ook fonkelnieuw. Dankzij de autolening van Leemans Kredieten hoeft je kinderdroom geen droom te blijven! Wij bieden een competitief en scherp tarief aan voor de dromenjagers onder jullie.
Natuurlijk zijn niet alle mensen die een autolening aangaan op jacht naar hun droomauto. Sommige chauffeurs rijden gewoon graag rond in het nieuwste, omdat ze het beste willen voor zichzelf of voor hun familie. Anderen vinden dat het gewoon beter is om een nieuwe wagen te kopen, één waarvan je weet dat er niets mis mee is, en deze dan zo lang mogelijk te gebruiken en zo goed mogelijk te onderhouden. Tegen deze mensen zeggen wij: wij bij Leemans Kredieten helpen jullie graag verder. Wat jullie beweegreden ook is, kijk zeker eens naar onze autolening! Wil je zeker weten wat deze zou kosten? Onze simulator geeft je alle informatie die je zoekt. Heb je nog andere vragen, zoek je meer informatie of begrijp je iets niet echt? Kom zeker eens langs op kantoor, bel ons, of stuur ons een berichtje. Wij bij Leemans Kredieten zijn er voor je!

Ben je niet op zoek naar een wagen, maar heb je een ander voertuig in gedachten? Voor mobilhomes bieden wij een speciale oplossing met ons Leemans Mobilhome-Plan, voor andere voertuigen contacteer je ons best, of kijk je bij de link "Budget-Plan Leemans"!

Natuurlijk ben je niets met een wagen als je deze nergens voor of in kan zetten. Daarom hebben wij bij Leemans Kredieten ook een rist aan leningen voor je woning! Woonkrediet op maat vind je bij ons, of het nu voor een renovatie, een aankoop van je eerste huis, een opbrengsteigendom, een aankoop in het buitenland of voor een verhuizing is, wij hebben wat je zoekt. We bekijken de producten in deze categorie even in vogelvlucht.

Laten we beginnen bij het begin: een woning kopen. Als je een woonlening wil aangaan, hebben wij veel verschillende mogelijkheden. Vergeet ook zeker niet onze simulator te gebruiken! Ten eerste hebben we een gewoon hypothecaire krediet met een deel eigen inbreng. Hierbij betaal je een deel van je woonst zelf, wij schieten de rest voor. Heb je geen spaargeld? Geen probleem, hiervoor hebben wij ook een speciale woonlening! Met onze zogenaamde all-inlening kan je een huis kopen zonder spaargeld in je handen. Hierin worden alle kosten, ook die voor de verhuizing en notariskosten, gedekt. Gebruik zeker eens de simulator, of doe navraag bij ons op kantoor! Leemans Kredieten heeft nog enkele andere speciale formules die toegespitst zijn op kleinere doelgroepen. Zo denken we aan de woonlening voor een opbrengsteigendom, of de aankoop van een eigendom in het buitenland. Hier komt nog wel wat anders bij kijken, dus informeer je zeker goed bij ons.

Misschien heb je aan nestje, maar heb je andere kosten? Geen probleem! Wij hebben de volgende soorten woonkrediet voor jou in de aanbieding! Wij bij Leemans Kredieten hebben verschillende kredieten voor jou. Van een gespecialiseerd krediet voor renovaties en ecologische vernieuwingen tot een kleinschalig krediet voor een verhuizing, Leemans Kredieten heeft dat waar je naar zoekt. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

De autolening en de woonlening zijn heel belangrijke vormen van krediet, maar er zijn veel meer redenen om krediet aan te gaan. Als je hierboven je gading nog niet hebt gevonden, geen zorgen, we hebben nog veel meer in onze mars!

Naast bovenstaande producten hebben we een breed gamma aan alternatief, vaak kleiner krediet. Zo kan je bij ons perfect geld ontlenen voor evenementen als een huwelijk, een jubileum, enzovoort. Maar ook om op vakantie te gaan hebben wij een speciaal kredietplan op maat. Droom je al jaren van een reis met de rugzak door Azië, wil je de piramiden zien of is het je vurigste wens een maand lang tussen zen-meesters te mediteren? Wacht niet tot je alles voor die reis hebt opgespaard, ga nu je het kan, en ga nu je het nodig hebt!

Heb je om nog een andere reden een kredietbehoefte? Geen probleem! Ons Budget-Plan Leemans is gemaakt om alle financiële behoeften te vervullen. Weet je niet zeker of je behoefte in aanmerking komt voor een kredietaanvraag? Neem dan zeker eens contact met ons op! Onze deur staat altijd voor je open. Zelfs indien je op de zogenaamde "zwarte lijst" staat, kunnen we je onder bepaalde voorwaarden nog verder helpen! Wees dus zeker niet bang om eens aan te kloppen.

Heb je behoefte aan een snelle betalingsmethode zonder veel poespas? Dan is onze kredietkaart misschien nog wel iets voor jou! Hiermee kan je zonder gedoe betalingen verrichten, eens je je kaart hebt, hoef je niet meer voor iedere aankoop alles met ons te bespreken. Een ideaal systeem voor de snelle beslissers dus!
Wil je jezelf of aan je familie een duidelijk gevoel van zekerheid bieden? Kijk dan ook zeker eens naar onze verzekeringsportefeuille! Wij bij Leemans Kredieten bieden een brede waaier aan producten aan, waaronder een autoverzekering, een brandverzekering, een familiale verzekering (ook bekend als een BA of burgerlijke aansprakelijkheid), een hospitalisatieverzekering en zelfs een uitvaartverzekering! We verduidelijken de producten even: een autoverzekering beschermt je tegen de financiële gevolgen bij ongevallen, zoals lichamelijk letsel of materiële schade van derden. Een brandverzekering beschermt je woonst en, als je wil, ook je inboedel tegen gevaren als brand, ontploffing en waterschade. Bij een brandverzekering heb je de mogelijkheid om veel extra waarborgen bij te nemen. Een verzekering tegen diefstal is in veel verzekeringspakketten níet standaard voorzien. Let dus zeker op wat je verzekering precies dekt. Een familiale verzekering is ongeveer zoals een autoverzekering, maar dekt schade in veel andere situaties, gewoon niet in de auto. Een hospitalisatieverzekering dekt de kosten bij een ziekenhuisverblijf. Een uitvaartverzekering, tenslotte, dekt de laatste kost van je leven, namelijk je begrafenis of crematie. Je ziet het, samen met Leemans Kredieten kan jij jezelf en je naasten beschermen.

Jouw lening, jouw leven - welke lening past het beste bij jou en jouw behoeften?

Wie in de financiële branche werkt, weet dit beter dan wie dan ook: je kan een lening tegenwoordig kneden, vorm geven, naar je hand zetten dat het een lieve lust is. Een goede bank of kredietverstrekker heeft deze boodschap ook begrepen. Wie zijn klanten begrijpt, geeft de klanten de ruimte om hun voorwaarden zelf mee in te vullen. Dat is niet alleen beter voor de bank, omdat een lening die op maat is ontworpen voor de klant makkelijker is om vlot af te betalen, maar ook voor de klant zelf. Wanneer een klant een lening krijgt zoals hij deze wil, is dat natuurlijk een gelukkige klant. Net daarom maken wij bij Leemans Kredieten er een erezaak van jou zo goed mogelijk te begeleiden voor jouw lening. We bekijken graag samen wat voor lening je precies nodig hebt, hoe snel je deze lening kán afbetalen, en welk tempo veiliger en raadzamer is. Zo scheppen wij samen de perfecte lening voor jou.
Maar waarmee moet je dan precies allemaal rekening houden? Als je geld wil lenen, zijn verschillende factoren heel belangrijk.

Ten eerste: wat voor lening zoek je? Een auto lening, een hypothecaire lening, een persoonlijke lening? Er zijn veel mogelijkheden, en het is belangrijk dat je weet waarom je geld wil lenen alvorens eraan te beginnen.

Ten tweede is je persoonlijk vermogen belangrijk. Je persoonlijk vermogen is de hoeveelheid geld die je ter beschikking hebt. Het is bij veel formules noodzakelijk dat je zelf een deel van je aankoop betaalt. Dit is niet altijd het geval, bij ons kan je bijvoorbeeld voor een huis lenen zonder een eigen inbreng. Klik op deze link om meer te ontdekken over dit soort lenen.

Ten derde is je maandelijks inkomen relevant. Dit is belangrijk om te bepalen hoe snel je je lening kan afbetalen. Als je 1.500 EUR per maand verdient, en je betaalt iedere maand 1.200 maand aan vaste kosten, heb je een buffer van 300 EUR per maand. Dit betekent echter niét dat je iedere maand zomaar 300 EUR kan afbetalen. Wij raden je ten strengste aan voldoende rekening te houden met onvoorziene omstandigheden en je eigen levenskwaliteit. Als je iedere maand je hele buffer gebruikt om een lening af te betalen, kan je namelijk zolang je de lening afbetaalt helemaal niets leuks of extra voor jezelf kopen, tenzij je daarvoor aan je eventueel spaargeld komt. De punten die we nu aanhalen zijn natuurlijk maar de basis van de basis. Een volledige analyse van je lenersprofiel vereist meer tijd en moeite, en het liefst nog een gesprek met één van onze financieel experts! Twijfel er niet aan contact met ons op te nemen als je vragen hebt over je simulatie, over leningen, of als je een analyse van je lenersprofiel wil! Klik op deze link om ons te contacteren.

Waarom een goede voorbereiding bij lenen cruciaal is, en waarom een simulatie de eerste stap in juiste richting is

Zoals al eerder aangegeven komt er bij lenen heel veel te kijken. Dit is dubbel waar bij leningen voor een groot bedrag. Wij bij Leemans Kredieten staan open voor leningen van kleine en grote sommen geld, maar we beseffen zeker wel dat een lening van 300.000 EUR in veel gevallen meer organisatie zal vereisen dan ene lening van 500 EUR. Laten we voor het volgende deel dan specifiek kijken naar het hypothecair krediet, oftewel de woonlening, omdat we he hier bijna altijd over grote bedragen hebben. Hoe groter het bedrag is, hoe meer speling je krijgt op de afbetalingsmogelijkheden. Sommige mensen zijn er fan van hun lening binnen de kortste keren af te betalen, anderen lenen geld en vinden het niet erg om door te betalen tot hun pensioen. Natuurlijk zitten de meeste mensen hier ergens tussenin. Maar hoe kan je weten hoeveel je iedere maand moet afbetalen, en hoe lang? Je kan per slot van rekening niet zomaar het ontleende bedrag delen dor het aantal maanden. Er komen kosten bij, en die kosten variëren al naargelang de duurtijd. Precies daarom hebben wij onze simulator in het leven geroepen. Dankzij onze simulator weet je precies hoe lang je hoeveel zou betalen voor een bedrag dat je zelf bepaalt. Onze simulator laat ook toe dat je speelt met de duurtijd, zo krijg je zelf een idee van je maandelijkse afbetaling en kan je vol vertrouwen de stap zetten om om geld te lenen.

Een woonlening is niet enkel geld om een huis te kopen. Het is altijd een goed idee om nog een extra marge te rekenen voor de bijkomende kosten. Je moet onder andere rekening houden met notariskosten, verhuiskosten, verzekeringen, verder papierwerk, en mogelijk een kleine opfrissing van het pand zelf. Denk dus zeker goed op voorhand na hoeveel je precies nodig hebt. Laten we zeggen dat je een huis hebt gevonden dat je aanspreekt en dat je, alle kosten inbegrepen, 180.000 EUR nodig hebt. Onze simulator zal je verschillende afbetalingsmogelijkheden laten zien, waarin je kan bekijken wat de duurtijd is, hoeveel je per maand zou moeten betalen en hoeveel je in totaal moet betalen. Aan de hand van deze berekening heb je al een goede basis. Nu heb je twee belangrijke vragen. Ten eerste, hoeveel EUR kan je per maand betalen; ten tweede, hoeveel EUR wil je per maand betalen. Misschien is het antwoord op beide vragen voor jou hetzelfde, maar hiervoor waarschuwen wij. Wij bij Leemans Kredieten geloven in ene trage, maar efficiënte aanpak. Het is gezonder om er langer over te doen je schulden af te betalen, omdat je zo voor jezelf ook de financiële ruimte laat om jezelf af en toe iets te gunnen, en om een buffer op te bouwen voor onverwachte gebeurtenissen. Ben je niet zeker hoeveel je per maand precies overhoudt, of wil je bekijken welke formule voor jou het beste past? Kom dan zeker eens bij ons langs op kantoor! Bellen of mailen kan natuurlijk ook altijd.

Kies je aflostermijn

  Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Onze openingsuren

  Wij zijn open

  Maandag

  09:00 tot 18:00

  Dinsdag

  09:00 tot 18:00

  Woensdag

  09:00 tot 18:00

  Donderdag

  09:00 tot 18:00

  Vrijdag

  09:00 tot 18:00

  Zaterdag

  gesloten

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld Autolening voor wagens ouder dan 3 jaar** - 7.49 % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 7.49% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 7.49%), voor een **lening op afbetaling van 14000 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 278.83 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 16729,80 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 en de maximum periode is 60 maanden.
  JKP van toepassing vanaf 16/01/2017.
  voor de aankoop van tweedehandswagens van meer dan 3 jaar oud.
  Het maximaal JKP bedraagt 10%.

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV. Ingeval van bemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld