Snel geld lenen: bereken je lening online

Bereken zelf hoeveel geld je kunt lenen en tegen welke maandelijkse aflossing.

Geld lenen, hoe doe ik dat het best?

Een lening aangaan doe je niet zomaar. Je hebt een lening nodig wanneer je iets wil kopen waarvoor je op dat moment geen geld hebt. Er zijn veel verschillende soorten leningen: je hebt de auto lening, de hypothecaire lening, een lening voor evenementen zoals een huwelijk, een babyborrel of een vakantie. En dat is een goede zaak! Als we geen leningen zouden kunnen aangaan, zou het voor veel mensen heel moeilijk zijn om grote, belangrijke stappen in hun leven te zetten.

Wij bij Leemans Kredieten zijn er dus heel trots op dat een lening bij ons een lening voor iedereen is. Wie bij ons geld leent, kan rekenen op scherpe tarieven en uitgebreid advies over de lening in kwestie. Heb je een lening nodig voor een wagen? Geen probleem! Laten we samen kijken wat voor wagen het precies is, welke extra kosten er nog zijn, hoe snel je de lening wil afbetalen, enzovoorts. Hoe meer informatie onze financieel experts hebben, des te beter is de lening die aan jou wordt voorgesteld. Maar misschien ben je nog wat afwachtend, en wil je eerst zelf op verkenning? Dat is ook zeker mogelijk! Sterker nog: wij hebben voor jou een tool waarmee jij je lening zelf kan simuleren! Het is heel simpel: in de simulatie van je lening geef jij aan hoeveel geld je wil. Dan berekent onze simulator hoeveel je per maand moet afbetalen en hoelang het duurt voor je lening is afbetaald. Dit gaat voor allerlei soorten krediet.

Denk eraan: je schulden op lange termijn afbetalen duurt misschien wel iets langer, maar het is vaak de veiligere optie. Wie te snel zijn schulden wil inlossen, loopt het risico dat hij of zij zich vergaloppeert en zich verder in de schulden steekt. Dat proberen wij bij Leemans Kredieten te vermijden. Daarom luidt ons devies: Betaal je krediet op lange termijn af. Langzaam maar zeker blijft het veiligste.

 

 

Kies je aflostermijn

  Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Onze openingsuren

  Wij zijn open

  Maandag

  09:00 tot 18:00

  Dinsdag

  09:00 tot 18:00

  Woensdag

  09:00 tot 18:00

  Donderdag

  09:00 tot 18:00

  Vrijdag

  09:00 tot 18:00

  Zaterdag

  gesloten

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld Autolening voor wagens ouder dan 3 jaar** - 7.49 % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 7.49% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 7.49%), voor een **lening op afbetaling van 14000 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 278.83 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 16729,80 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 en de maximum periode is 60 maanden.
  JKP van toepassing vanaf 16/01/2017.
  voor de aankoop van tweedehandswagens van meer dan 3 jaar oud.
  Het maximaal JKP bedraagt 10%.

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV. Ingeval van bemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld