Snel geld lenen: bereken je lening online

Bepaal zelf hoeveel geld je kunt lenen en berken je kost per maand

Wil je lenen? Gebruik de lening simulator vóór je gaat lenen

Geld lenen klinkt op het eerste gezicht wel een beetje eng. Al zeker als het de eerste keer is dat je een lening aangaat. Hoe kun je nu weten hoe snel je iets moet afbetalen en welke voorwaarden het beste bij jou passen? Door een simulatie van een lening natuurlijk!


We lenen allemaal om andere redenen. Aan de ene kant zijn er klanten die dringend een nieuwe wagen nodig hebben, een huisje kopen of startkapitaal om hun droombedrijf op te richten zoek. Aan de andere kant helpen we ook me plezier iedereen verder die niet wil wachten om de reis van hun dromen af te leggen, of om aan die nieuwe hobby te beginnen! Iedereen leent, en iedereen leent om andere redenen. Wat verbindt ons? We weten allemaal graag precies aan welke voorwaarden. En dat kan je thuis vanuit je zetel ontdekken, maar wij staan je met plezier bij ons op kantoor met raad en daad bij!

Hoe verschillend onze redenen om te lenen ook mogen zijn, we hebben allemaal één ding gemeenschappelijk: we weten allemaal graag hoeveel we wanneer moeten afbetalen. Er zijn steeds meer mogelijkheden om leningen af te betalen, dus is het vaak moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Onze simulatie van een lening is precies wat je nodig hebt om hier duidelijkheid in te schappen!

Geef het bedrag dat je wenst te lenen bovenaan deze webpagina in en je krijgt met enkele snelle klikken een overzicht van je lening en de afbetalingsmogelijkheden hiervoor. Kies hierna zelf je afbetalingstermijn en je weet precies wat je iedere maand moet afdragen. Zo kun je met vertrouwen en een gerust hart geld lenen. Wens je een bestaande lening te herzien? Ook geen probleem! De deur van ons kantoor staat altijd open!


Als je graag vanop afstand wordt ondersteund, is telefoneren of mailen natuurlijk ook altijd een optie. Onze financieel adviseurs en experts helpen je zo snel en goed mogelijk.

Een kredietsimulatie voor alle doeleinden

Een lening bij Leemans Kredieten is meer dan geld in de hand gedrukt krijgen. Leemans Kredieten staat voor een persoonlijke aanpak, net als een eerlijke en open bespreking van de mogelijkheden. Verder biedt Leemans Kredieten je de goedkoopste rente. Niet overtuigd? Kijk gerust even rond op de markt, en je zal merken dat onze prijzen zeer scherp zijn. Als je een lopende lening hebt en je wil deze bespreken of laten simuleren, zijn we er ook voor je, niet enkel met een luisterend ook, maar ook met oplossingen om deze zaak concreet aan te pakken.

Er zijn talloze redenen om een lening aan te gaan. Enkele klassiekers zijn grote aankopen als een nieuwe of tweedehandse wagen, de aankoop van een woonst, een grootschalige renovatie. Wist je dat Leemans Kredieten voor vele types leningen aparte formules heeft die op maat gemaakt zijn voor jouw behoeften? Kijk zeker even naar ons assortiment! Indien je een andere reden hebt om een lening aan te gaan, niet getreurd, wij bieden ook algemene kredieten aan die voor allerlei doeleinden kunnen worden gebruikt. Leemans Kredieten is er voor je, of je nu een cruise wil doen, een wereldreis wil maken met een huurwagen, je huis een make-over wilt geven of eindelijk eens wilt beginnen als dronepiloot. Je mogelijkheden zijn onbegrensd, en wij helpen je graag op weg.

Maar wat houdt dat nu precies in, zo'n lening? Wel, het concept is simpel. Je leent een som geld uit en betaalt hiervan op vaste momenten (meestal 1 keer per maand) een deel terug. Bij gewone leningen betaal je iedere maand (ongeveer) even veel. Bovenop het deel dat je terugbetaalt wordt nog intrest gerekend. Eens de volledige som is afbetaald, hoef je ook geen intrest meer te betalen. Zo werkt een standaard krediet. Er zijn ook andere methodes waarbij je minder vaak betaalt (1 keer per kwartaal, per semester, of zelfs nog minder vaak). Je kan ook afspreken dat je in het begin meer betaalt, of net op het einde het meeste terugbetaalt. Leningen zijn heel flexibel, en wij bij Leemans Kredieten weten dat niet iedereen baat heeft bij een "gewoon" krediet. Voor sommigen is het nu eenmaal makkelijker als ze het grootste deel van hun lening op het einde afbetalen. Anderen willen net zo snel mogelijk het grootste deel van hun schuld afbetaald hebben.

De duurtijd van een krediet kan ook sterk verschillen. Hoewel het zeker waar is dat kleinere kredieten minder lange looptijden hebben, hoeft dit helemaal niet waar te zijn. De een wil zo snel mogelijk schuldvrij zijn en betaalt iedere maand grote bedragen af. De ander doet het liever rustig aan en betaalt heel weinig per maand. Hij doet er dan wel langer over om zijn krediet volledig af te betalen, maar dat is niet erg, want hij geniet van de zekerheid dat hij het met kleine stapjes doet. Niet iedereen heeft de zekerheid dat hij iedere maand veel kan afbetalen. Bij Leemaans Kredieten hoef je ook niet binnen de kortste keren alles terugbetaald te hebben. De klant betaalt, dus de klant bepaalt het tempo. Natuurlijk hoeven we niet enkel naar de twee uiteinden te kijken. Heel veel mensen kiezen voor de gulden middenweg: ze betalen een aardige som per maand terug, maar beperken hun risico door geen te korte duurtijd te hanteren.

Bij Leemans Kredieten geef jij de maat aan. Onze leensimulatie biedt verschillende mogelijkheden tot afbetalingen, en zelfs voor kleinere bedragen kun je kiezen voor een langere looptijd. Zo blijf jij de baas over je eigen portemonnee. Het simuleren van je krediet duurt niet lang en helpt je gegarandeerd verder!

Wil je graag op rondreis in Azië? Eindelijk eens naar de Verenigde Staten? De savannes van Afrika verkennen en op safari gaan? Of leven als God in Frankrijk? Bij Leemans Kredieten kun je voor allerlei doeleinden lenen, óók voor je droomreis!

Een droomreis, wie heeft dat nu niet? Rondreizen met de rugzak, je geboorteplaats bezoeken, naar de Noordpool, alle wereldwonderen zien, te voet of met de fiets honderden, duizenden kilometers afleggen, ... Vraag 20 mensen wat hun droomreis en je krijgt 20 antwoorden. Achterliggend weten we allemaal ook dat er op droomreizen een vervaldag staat. Hoe jonger je bent, hoe makkelijker het is je dromen achterna te jagen. Zeker de wildere ideeën zijn steeds moeilijker uit te voeren naarmate je meer verplichtingen en structuur hebt. Daarom is timing alles. Helaas zijn de meeste droomreizen niet gratis. Los van de kosten is er voor de langdurige reizigers onder ons verlof zonder wedde of zelfs een loopbaanonderbreking aan gekoppeld. Dit zou je dromen natuurlijk niet in de weg moeten staan, maar daar is geld ook een obstakel. Precies daarom hebben wij ook kredieten voor de globetrotters onder jullie. Kijk zeker eens naar onze mogelijkheden en bereken je tarief! Bepaal zelf hoe snel je kunt terugbetalen, zo voorkom je dat je te veel per maand moet ophoesten. Net als op je reis geef jij zelf het tempo aan! Zo kun je met een gerust hart op vakantie, en daar dient reizen toch voor? Heb je na verloop van tijd toch moeite met de afbetalingen bijhouden of wil je sneller afbetalen? Kom dan zeker eens naar op kantoor of bel ons op, dan helpen we je graag verder. Ben je op reis de ware Jacob tegengekomen en wil je nog een maandje in je exotische droombestemming blijven? Geen ons een seintje dat je je afbetalingsplan wilt herzien, en wij bekijken met jou de mogelijkheden. Het is jouw reis, en daarin mag niets je in de weg staan. Want reizen is dan misschien niet gratis, je dromen in vervulling zien gaan is onbetaalbaar.

Wil je je bestaande woonst renoveren, een pand aankopen om zelf in te wonen of te verhuren, heb je zelf een baksteen in de maag, of wil je in het buitenland iets kopen en ineens daarheen verhuizen? Leemans Kredieten bouwt met zijn leningsmogelijkheden op maat mee aan uw toekomst.

Je kent het wel: je klusjes die al jaren op de plank liggen worden steeds talrijker. Nu moet je niet alleen de inkomhal opnieuw schilderen, maar de elektriciteit is ook aan vervanging toe, je boiler maakt meer lawaai dan warm water en de nieuwe isolatienormen moet je ook bijhouden. Heb je er al eens aan gedacht al die werkjes te combineren in één grote renovatie? Eén keer de handen uit de mouwen, met wat hulp stevig doorwerken, en daarna genieten in een huis dat als nieuw aanvoelt. Bij renovatie geldt ook: hoe langer je wacht, hoe erger het wordt. Ons bouwkundig advies: liever vandaag dan morgen! Bekijk zeker eens ons aantrekkelijk leenplan voor renovaties, en sta versteld van onze scherpe tarieven! Niet vergeten: je kan naar je goeddunken je eigen looptijd bepalen, zodat je nog kunt genieten van je opgefriste woonst zonder je blauw te betalen!
Je wilt je oude nest verlaten en nieuwe oorden opzoeken, alleen of met je partner of gezin? Of je slaat voor het eerst je vleugels uit en hebt ervoor gekozen al iets te kopen? Gefeliciteerd! Of je nu landelijk gaat wonen of midden in Brussel, Leemans Kredieten is er voor je. Wij bieden woonkredieten aan met een zeer scherp tarief! Kom gerust eens langs op kantoor, bel ons even of stuur een mailtje! Wil je zo snel mogelijk weten wat het zou kosten en wat je mogelijkheden zijn? Doe dan de online leensimulatie en ontdek hoe jij je dromen kan waarmaken! Leen op 10 jaar, 30 jaar, of alles daartussen. Jij geeft he tempo aan!


Belangrijk: voor opbrengstpanden hebben we ook een eigen, speciale formule. Dus als je iets wil kopen, maar je wil er (nog) niet in wonen, laat het ons dan zeker weten! Moet het pand in kwestie nog even worden opgefrist voor je het verhuurt of doorverkoopt? Contacteer dan zeker één van onze kredietadviseurs!
Misschien droom je ervan zelf een huis te bouwen? Er is niets mooier dan een nestje bouwen zoals jij het wil zien, maar dat kost wél bloed, zweet, tranen, én geld. Onze kredietadviseurs zijn niet de beste bouwvakkers, maar ze kijken met plezier samen met jou welk bouwkrediet het beste bij jouw noden past. Bij grote bouwprojecten kunnen kosten wel eens afwijken van de planning. Soms vallen ze goedkoper uit, maar het kan ook gebeuren dat de kosten oplopen. Bij ons lenen is heel flexibel! Dus als je je krediet wil vroeger afbetalen of je krediet wil aanpassen om te extra kosten te accommoderen, laat het ons dan zeker weten. Eén ding kunnen we je alvast vertellen: Op Leemans Kredieten kun je bouwen! Eens je woonst gerenoveerd, aangekocht, gebouwd, of opgefrist is, is het tijd om de volgende vraag te stellen: ben ik wel goed verzekerd? Wist je dat je bij Leemans Kredieten niet enkel leningen kunt aangaan, maar ook verzekeringen voor brand en aanverwante gevaren kan vinden? Een goede verzekering is cruciaal, niet enkel als verhuurder of eigenaar/bewoner, maar ook als huurder! Veel verhuurders vragen namelijk dat huurders hun "huurgevaar" oftewel huurdersaansprakelijkheid verzekeren. Verder is het als huurder of eigenaar zeker nuttig om de inhoud van het huis te verzekeren. Bespreek zeker de mogelijke formules eens met onze adviseurs.

Zit je veel op de baan voor je werk, is de huidige sportwagen toch nét de klein na die gezinsuitbreiding of wil je gaan rondtrekken in een echte mobilhome? Leemans Kredieten heeft het juiste model voor jou!
Mensen veranderen, en hun auto's veranderen mee. Wie als wilde twintiger een sportwagen of blitse motor koopt, merkt meer dan eens dat deze vervoersmiddelen minder praktisch zijn na een gezinsuitbreiding. De gezinswagen heeft zijn nut ook voorbijgestreefd eens de kinderen het huis uit zijn. In andere gevallen is de auto ook gewoon op. Genoeg mensen die met een bang hartje opstaan als ze met de wagen naar het werk moeten; "Zal hij vandaag starten?", "Waar liggen die startkabels ook weer?", "Hé, de verwarming is weer stuk...", "Hoezo, mijn olie is alweer bijna op!?". Eens alle trucjes en foefjes om de auto te laten draaien zijn uitgeput, is het toch maar tijd om eens aan een nieuwe of bijna nieuwe wagen te denken. Meer van hetzelfde, maar dan een nieuwer model, kan altijd. Misschien wil je jezelf wel eens verwennen en een klasse hoger gaan. Als je iedere dag in de file staat, mag je per slot van rekening ook goed zitten! Wat je keuze ook is, Leemans Kredieten helpt je graag met hun speciale kredieten voor nieuwe en bijna nieuwe wagens.


Heb je besloten huis en haard achter je te laten en van je oude dag te genieten door rond te reizen in een mobilhome? Of ben je nog lang niet pensioengerechtigd, maar wil je als digitale nomade door het leven gaan en werken waar je maar wil? Overweeg dan zeker eens je persoonlijk mobilhomekrediet te laten berekenen! Wij bij Leemans Kredieten hebben hiervoor een speciale formule ontwikkeld waarmee je goed kunt bepalen hoeveel je per maand afbetaalt terwijl je warmere, zonnigere, en mooiere oorden opzoekt. Met alle tijd van de wereld, of scheurend over de snelweg? Jij bepaalt je snelheid, zowel op de baan als voor je afbetaling!
Eens je je perfecte wagen hebt gekocht, mag je één ding zeker niet vergeten, en dat is een autoverzekering! Zonder de juiste papieren kom je namelijk aardig in de problemen bij een controle, en al helemaal bij een ongeval. Deze verzekering is namelijk wettelijk verplicht! Gelukkig biedt Leemans Kredieten de perfecte oplossing: een autoverzekering die is aangepast naar jouw wensen en behoeften. Zitten er vaak andere mensen achter het stuur van je voertuig? Is dit vooral familie, of zijn het vrienden? Misschien laat je zoon- of dochterlief ermee rijden met een voorlopig rijbewijs? Rijd je vaak in het buitenland? Hoeveel kilometer legt het voertuig ieder jaar af? Dit zijn allemaal vragen die belangrijk kunnen zijn voor je autoverzekering. Praat er eens over met onze experts. Stuur een mailtje, bel ons, of kom gewoon eens bij ons op kantoor! De deur staat altijd open voor vrijblijvend advies!

Als kredietverstrekkers weten wij dat geen twee twee mensen die lenen dezelfde zijn. Daarom bieden wij niet alleen kredieten in alle soorten en maten aan. Onze leensimulator kan je hier ook verder helpen. Wij bij Leemans Kredieten hebben nog alternatieven voor jou! Zo kun je ook een kredietkaart aanvragen. We vergelijken beide methodes even in vogelvlucht.


Bij Leemans Kredieten zijn we niet enkel trots op onze scherpe tarieven. Ons uitgebreid gamma aan producten maakt het voor ons ook mogelijk om ook oplossingen aan te bieden die perfect bij jouw behoeften aansluiten. Bij ons kun je lenen voor een nieuwe of bijna nieuwe wagen, een renovatie, een verhuis, een vakantie, noem maar op. We bieden je zelfs de mogelijkheid om al je openstaande kredieten aan een goedkoop tarief bij ons te bundelen met ons All-in plan. Ze verlies je nooit iets uit het oog.


Eén product waarover we het nog niet hebben gehad is ons Feest-plan. Dit product is perfect mensen die ten volle willen genieten van de speciaalste momenten uit hun leven. Hoe vaak hoor je niet dat mensen wachten met een huwelijk omdat de bruiloft nu eenmaal een dure zaak kan zijn? Of erger nog, sommige mensen trouwen niet, of besparen fors op hun ceremonie omdat ze op dat ogenblik geen spaarpotje voor het droomfeest dat ze verdienen opzij hebben staan. Precies voor deze mensen is ons Feest-plan perfect. Wacht niet met trouwen en maak gebruik van ons voordelig tarief en uitgebreide afbetalingsmogelijkheden!

Natuurlijk is ons Feest-plan ook een perfecte oplossingen voor andere belangrijke momenten in uw leven. Denk maar een babyshower, een eerste of een plechtige communie, of een jubileum! Of een afscheidsfeestje, het is natuurlijk heel moeilijk om daar lang op voorhand voor te sparen! Voor begrafenissen en uitvaarten hebben we ook een product, hiervoor raden we je aan uitvaartverzekering bij ons te nemen. Samen met onze partner DELA bieden wij je een sterk product waarmee je de nabestaanden een waardig afscheid kunt bieden. En als geen van onze producten precies overeenkomt met jouw behoefte, ebben we nog altijd het Budget-plan Leemans: een persoonlijke lening waarmee je je individuele behoeften die buiten onze vaste categorieën vallen perfect kunt vervullen. Of je reden om krediet te vragen nu alledaags of net heel speciaal is, of het nu is voor een huis, een auto, een droomreis, een nieuwe zaak, een feest om van je leven niet meer te vergeten, wat je reden ook is, bij Leemans Kredieten helpen we je graag verder!

Zoals je kunt zien, zijn de mogelijkheden talrijk. Wij bij Leemans Kredieten bieden al vanaf 500 euro leningen aan. Maar sommige klanten hebben vaak een kleine buffer nodig, iets om op terug te vallen om meerdere kleine uitgaven te betalen. Andere klanten zoeken een product waarmee ze direct geld kunnen uitlenen zonder hiervoor eerst een krediet aan te vragen en een afbetalingsplan te bespreken. Voor deze klanten bieden wij onze eigen kredietkaart aan. Betaal zonder zorgen en zonder moeite je aankopen. Het is natuurlijk niet altijd even makkelijk om een keuze te maken tussen deze twee producten. Daarom hebben wij ook een team van financieel experts en adviseurs dat je graag verder helpt! Kom dus zeker eens bij ons langs op kantoor! Natuurlijk mag je ook altijd bellen of schrijven.


Nog vragen over lenen?
De wereld van banken, krediet en verzekeringen kan soms heel intimiderend overkomen. Of je nu jong of oud bent, het is voor mensen die er niet iedere dag mee bezig zijn heel onoverzichtelijk. Wij doen er dan ook alles aan om de klant zo goed mogelijk te helpen. Enkelen willen niet veel meer dan een leensimulatie, maar veel klanten zoeken meer begeleiding. Weet dat wij paraat staan om je zo goed mogelijk verder te helpen. Het is per slot van rekening heel belangrijk dat iemand je in deze wereld de weg kan wijzen. Wij weten dat onze producten goed zijn, maar het is veel beter als jij dat ook weet. Dus heb je vragen over krediet, over verzekeringen, over duurtijden en rentevoeten, kom dan zeker eens bij ons langs. Heb je diepgaander advies nodig rond een openstaande schuld die je wil herfinancieren of sta je op de zwarte lijst? Het herwerken van openstaande schulden is iets dat we met plezier met jou bespreken, en onder specifieke voorwaarden kunnen wij onze producten ook aanbieden aan mensen op de zwarte lijst. De deur staat bij ons altijd open voor advies, en we helpen je graag verder!

Kies je aflostermijn

  Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Onze openingsuren

  Wij zijn gesloten

  Maandag

  09:00 tot 18:00

  Dinsdag

  09:00 tot 18:00

  Woensdag

  09:00 tot 18:00

  Donderdag

  09:00 tot 18:00

  Vrijdag

  09:00 tot 18:00

  Zaterdag

  gesloten

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld Autolening voor wagens ouder dan 3 jaar** - 7.49 % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 7.49% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 7.49%), voor een **lening op afbetaling van 14000 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 278.83 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 16729,80 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 en de maximum periode is 60 maanden.
  JKP van toepassing vanaf 16/01/2017.
  voor de aankoop van tweedehandswagens van meer dan 3 jaar oud.
  Het maximaal JKP bedraagt 10%.

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV. Ingeval van bemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld