minder-per-maand : Leemans kredieten

Minder per maand

Betaal minder per maand ! Spreid je leningen over een langere termijn, betaal minder per maand en je budget blijft in evenwicht !

Spreid je leningen over een langere termijn

En betaal minder per maand

Ben jij er ook in gelopen ? Je lening zo kort mogelijk genomen want dan ging je in totaal minder betalen ... Ondertussen heb je het wel moeilijk om die hoge afbetaling elke maand af te lossen, want alles liep even niet zoals je op voorhand had gedacht.
Ach, we hebben het al zo veel keer zien gebeuren ! Geloof de "goede" raad niet die zegt dat je een lening zo snel mogelijk moet afboksen. Iedereen krijgt wel eens een onverwachte rekening op zijn bord, en dan moet je zorgen dat je niet met je rug tegen de muur staat !

Mevrouw Leemans geeft je de goede raad : spreid je leningen op een lange termijn.

Je profiteert van het voordeel van een lagere maandelijkse aflossing, gedurende een langere periode. Hoewel het in totaal meer kost, betaal je een pak minder per maand en heb je budget over zodat je niet met je rug tegen de muur staat als je een rekening binnenkrijgt.

En vervroegd je lening afkopen kan altijd en is veel goedkoper dan vroeger ! Vraag uitleg en je zal zien dat dit de beste weg is.

Laat ons het even berekenen

Bezorg ons je gegevens via het aanvraagformulier en we en wij berekenen hoeveel je minder per maand betaalt met je gespreide lening.

Kies je aflostermijn

  Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

  Onze openingsuren

  Wij zijn gesloten

  Maandag

  09:00 tot 18:00

  Dinsdag

  09:00 tot 18:00

  Woensdag

  09:00 tot 18:00

  Donderdag

  09:00 tot 18:00

  Vrijdag

  09:00 tot 18:00

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld Autolening voor wagens ouder dan 3 jaar** - 7.49 % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 7.49% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 7.49%), voor een **lening op afbetaling van 14000 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 278.83 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 16729,80 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 en de maximum periode is 60 maanden.
  JKP van toepassing vanaf 16/01/2017.
  voor de aankoop van tweedehandswagens van meer dan 3 jaar oud.
  Het maximaal JKP bedraagt 10%.

  Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die Leemans Kredieten NV als kredietmakelaar voor uw kredietaanvraag de meest geschikte kredietgever vindt.

  Let op, geld lenen kost ook geld.