woningkrediet-berekenen : Leemans kredieten

Woningkrediet berekenen

Je droomhuis op het oog? Bereken makkelijk en snel online je woningkrediet bij Leemans Kredieten.

Woningkrediet op maat

Je eigen woning is een belangrijke stap in je leven. Je moet echter veel belangrijke keuzes maken. Ga je bijvoorbeeld zelf bouwen of koop je een huis een bestaand huis? In ieder geval heb je een woningkrediet nodig dat bij je doelen en middelen past.

Daarom bieden we bij Leemans Kredieten een eenvoudige manier om je woningkrediet te berekenen. Met onze simulatie kan je in enkele ogenblikken een hypothecaire lening samenstellen op jouw maat.

Snel afbetalen of comfort op het einde van de maand?

Als je een hypothecaire lening neemt kan je kiezen voor een woningkrediet met een korte termijn van bijvoorbeeld 10 jaar, dit heeft natuurlijk als gevolg dat je per maand een hoger bedrag zal moeten betalen. Een langer woningkrediet van 25 jaar is veel minder belastend voor je budget, zodat je ook nog ruimte hebt voor de inrichting van je huis en vrije tijd. En vergeet niet dat de fiscus dan 25 jaar aan je huis meebetaalt.

Een woningkrediet online aanvragen

In de simulator kan je ook meteen je woningkrediet online aanvragen. Bepaal het bedrag dat je wilt lenen en druk op de knop ‘Kies’ achter hypotheek die je wilt. Nu moet je enkel nog je persoonlijke gegevens invullen en je krijgt spoedig antwoord en advies van ons.

Persoonlijk advies

Als je met vragen zit of je aanvraag liever niet online doet, helpen we je ook graag verder met professioneel advies. Bel ons of bezoek een kantoor voor een gesprek met een kredietexpert die je advies geeft op maat.

Je hebt een vraag?

Hieronder kan je in ons kleine formuliertje je vraag stellen, we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

Onze openingsuren

Wij zijn gesloten

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

Let op, geld lenen kost ook geld.