hypotheeklening-herfinancieren : Leemans kredieten

Hypotheeklening herfinancieren

Hypotheeklening herfinancieren

De hypotheeklening is een lening die je altijd op een lange termijn aangaat: vandaag de dag lopen veel hypotheekleningen op 20, 25 of zelfs op 30 jaar. Maar in de loop van de jaren kan er veel veranderen, waardoor het misschien wel interessant wordt om je hypotheeklening te laten herfinancieren. Een herfinanciering biedt twee grote voordelen: je kan je lening uitbreiden met een bijkomende financiering, en je betaalt waarschijnlijk minder per maand.

Hypotheeklening herfinancieren met een bijkomende lening

Als je de hypotheeklening laat herfinancieren, dan heb je de mogelijkheid om een bijkomende lening aan te gaan. Die bijkomende lening stelt je in staat om bijvoorbeeld verbouwingen uit te voeren, zonder dat je hypotheeklening al volledig is afbetaald. De lening voor je verbouwing wordt dan gewoon in je huidige hypotheeklening verrekend.

In vele gevallen zal het laten herfinancieren interessanter zijn dan een aparte, tweede lening te openen om je verbouwingen te financieren. Je kan het totale bedrag met een herfinanciering immers over een langere periode spreiden. Bovendien behoud je het overzicht beter, want je moet maar één lening afbetalen in plaats van twee.

Hypotheeklening herfinancieren voor een lagere rente

Als je de hypotheeklening laat herfinancieren, dan is de kans groot dat je daarna van een lagere rente geniet. En een lagere rente, dat betekent ook dat je op het einde van je hypotheeklening minder betaald hebt! Als we je niet meteen een lagere rente kunnen bieden, dan zoeken we een andere oplossing om je hypotheeklening goedkoper te maken. Dat kan bijvoorbeeld door je lening over een langere periode te spreiden, zodat je minder per maand betaalt.

Bereken je herfinanciering

Je kan de herfinanciering van je hypotheeklening eenvoudig simuleren met onze simulatietool. Kies voor het herfinancieringsplan, geef het bedrag in dat je wil laten herfinancieren en klik op berekenen. Je krijgt dan een overzicht van verschillende termijnen waarover je de herfinanciering van je hypotheeklening kan afbetalen, en de bijhorende kost per maand. Je kan je lening daarna meteen ook aanvragen. Heb je nog vragen, of wil je je lening niet online aanvragen? Contacteer ons dan even.

Je hebt een vraag?

Hieronder kan je in ons kleine formuliertje je vraag stellen, we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

Onze openingsuren

Wij zijn gesloten

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

Let op, geld lenen kost ook geld.