voor-een-goedkoop-krediet-moet-je-bij-leemans-kredieten-zijn : Leemans kredieten

Voor een goedkoop krediet moet je bij Leemans Kredieten zijn

Wil je je koopkracht behouden? Sluit dan een goedkoop krediet af bij Leemans Kredieten!

Voor een goedkoop krediet moet je bij Leemans Kredieten zijn

Tal van producten worden duurder en komen er waarschijnlijk weer belastingen bij. Dat zal je natuurlijk voelen, en de koopkracht zal waarschijnlijk afnemen! Gelukkig kan je bij Leemans Kredieten nog steeds terecht voor een goedkoop krediet, zodat je steeds je dromen kan waarmaken ondanks een daling van je koopkracht.

Blijf je koopkracht behouden dankzij Leemans Kredieten

De regering zegt natuurlijk dat ze de burgers maximaal gespaard hebben, maar we weten allemaal dat we deze besparingen wel degelijk gaan voelen. Om je koopkracht alsnog te behouden, kan je bij Leemans Kredieten terecht voor een goedkoop krediet. Dankzij onze goedkope kredieten op maat hoef je nooit te wachten om je dromen waar te maken. Je sluit eenvoudigweg een krediet op maat af en je kan meteen je dromen nagaan!

Een goedkoop krediet op maat

Bij Leemans Kredieten kan je nog steeds terecht voor een goedkoop krediet op maat. Of je nu gaat verhuizen, of je nu gaat verbouwen of je nu een groot feest wil organiseren, Leemans Kredieten heeft de oplossing!

Je goedkoop krediet berekenen

En door de besparingen van de regering is de kans groot dat ook jij van zo een goedkoop krediet wil profiteren! En dat je ook wil weten hoe goedkoop je kan lenen bij Leemans kredieten. Dat vind je op onze pagina over geld lenen. We hebben plannen voor verschillende soorten kredieten. Wil je verhuizen? Kies dan het moveplan. Wil je de aanschaf van je wagen financieren? Dan kies je het autoplan. Wil je een persoonlijke lening? Dan kies je het budgetplan. Op die manier bekom je steeds een goedkoop krediet op maat!

Vraag je goedkoop krediet meteen aan

Je kan je goedkoop krediet meteen online aanvragen. Doe je dit liever niet online, dan kan je het ook per telefoon of per fax doen, of je kan langskomen op kantoor.

Kies je aflostermijn

  Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

  Onze openingsuren

  Wij zijn gesloten

  Maandag

  09:00 tot 18:00

  Dinsdag

  09:00 tot 18:00

  Woensdag

  09:00 tot 18:00

  Donderdag

  09:00 tot 18:00

  Vrijdag

  09:00 tot 18:00

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld Autolening voor wagens ouder dan 3 jaar** - 7.49 % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 7.49% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 7.49%), voor een **lening op afbetaling van 14000 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 278.83 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 16729,80 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 en de maximum periode is 60 maanden.
  JKP van toepassing vanaf 16/01/2017.
  voor de aankoop van tweedehandswagens van meer dan 3 jaar oud.
  Het maximaal JKP bedraagt 10%.

  Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die Leemans Kredieten NV als kredietmakelaar voor uw kredietaanvraag de meest geschikte kredietgever vindt.

  Let op, geld lenen kost ook geld.