Voor een goedkoop krediet moet je bij Leemans Kredieten zijn

De regering heeft de lonen bevroren. Wil je toch je koopkracht behouden? Sluit dan een goedkoop krediet af bij Leemans Kredieten!

De regering bevriest de lonen, voor een goedkoop krediet moet je bij Leemans Kredieten zijn

Het is crisis, en onze politici zijn er na lang onderhandelen in geslaagd om de begroting in evenwicht te krijgen. Het gevolg? De lonen mogen de komende twee jaar niet stijgen boven de index. De regering bevriest de lonen dus. Daarnaast worden tal van producten duurder en komen er enkele belastingen bij. Al deze besparingen zul je natuurlijk voelen, en de koopkracht zal waarschijnlijk afnemen! Gelukkig kan je bij Leemans Kredieten nog steeds terecht voor een goedkoop krediet, zodat je steeds je dromen kan waarmaken ondanks een daling van je koopkracht.

Blijf je koopkracht behouden dankzij Leemans Kredieten

De regering zegt natuurlijk dat ze de burgers maximaal gespaard hebben, maar we weten allemaal dat we deze besparingen wel degelijk gaan voelen. Om je koopkracht alsnog te behouden, kan je bij Leemans Kredieten terecht voor een goedkoop krediet. Dankzij onze goedkope kredieten op maat hoef je nooit te wachten om je dromen waar te maken. Je sluit eenvoudigweg een krediet op maat af en je kan meteen je dromen nagaan!

Een goedkoop krediet op maat

Bij Leemans Kredieten kan je nog steeds terecht voor een goedkoop krediet op maat. Of je nu gaat verhuizen, of je nu gaat verbouwen of je nu een groot feest wil organiseren, Leemans Kredieten heeft de oplossing!

Je goedkoop krediet berekenen

En door de besparingen van de regering is de kans groot dat ook jij van zo een goedkoop krediet wil profiteren! En dat je ook wil weten hoe goedkoop je kan lenen bij Leemans kredieten. Dat vind je op onze pagina over geld lenen. We hebben plannen voor verschillende soorten kredieten. Wil je verhuizen? Kies dan het moveplan. Wil je de aanschaf van je wagen financieren? Dan kies je het autoplan. Wil je een persoonlijke lening? Dan kies je het budgetplan. Op die manier bekom je steeds een goedkoop krediet op maat!

Vraag je goedkoop krediet meteen aan

Je kan je goedkoop krediet meteen online aanvragen. Doe je dit liever niet online, dan kan je het ook per telefoon of per fax doen, of je kan langskomen op kantoor.

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Onze openingsuren

Wij zijn open

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Zaterdag

gesloten

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

Let op : Geld lenen kost ook geld