lening-tweede-verblijf-in-het-buitenland-vakantiehuisje : Leemans kredieten

Lening tweede verblijf in het buitenland (vakantiehuisje)

Altijd al een vakantiehuisje willen hebben? Maak je droom waar met de voordelige leningen van Leemans Kredieten.

Lening tweede verblijf in het buitenland (vakantiehuisje)

Vakantie in het buitenland is de ultieme ontspanning! Heb je een druk werkleven of gezinsleven, dan kan je een of meerdere keren per jaar even uitblazen in je eigen vakantiehuisje. Een tweede verblijf in het buitenland lijkt vaak een droom die veraf is, maar dit is slechts illusie. Met de juiste lening kan ook jij een tweede verblijf in het buitenland aankopen.

Lenen bij Leemans kredieten

Leemans kredieten biedt leningen aan voor verschillende zaken. Niet alleen voor een huis, een auto of een verbouwing, maar ook voor een tweede verblijf in het buitenland. Wij bekijken zorgvuldig je persoonlijke financiële situatie en bezorgen je dan een lening op maat.

Lening tweede verblijf in het buitenland

In principe kan je een lening voor een tweede verblijf aangaan als je reeds een huis in je bezit hebt of als je een hypotheek hebt lopen voor een huis. Vooraleer je overgaat tot de aankoop van een tweede verblijf in het buitenland, zorg er dan voor dat je de formaliteiten van het desbetreffende land nauwkeurig onderzoekt, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Vraag nu je lening aan!

Twijfel je niet meer? Heb je voldoende informatie ingewonnen over een vakantiehuisje in de Provence of aan de Spaanse Costa’s? Surf dan naar de website van Leemans kredieten, laat je lening berekenen en doe de lening aanvraag.


Heb je een vraag?

Hieronder kan je in ons kleine formuliertje je vraag stellen, we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

Onze openingsuren

Wij zijn gesloten

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

Let op, geld lenen kost ook geld.