Lenen voor notariskosten

Een hypothecaire lening bij Leemans Kredieten dekt zowel de kosten van het huis als de notariskosten. Bereken je maandelijkse afbetalingen online.

Lenen voor notariskosten

Je bent al maandenlang op zoek naar je nieuwe of eerste stekje en hebt dan eindelijk je droomwoning gevonden. Maar heb je wel aan alle kosten gedacht? De verkoopprijs van het huis is namelijk niet het enige onderdeel van het gehele kostenplaatje… Denk maar aan de notariskosten.

Bij de aankoop van een huis moet je met verschillende dingen rekening houden. Zo moet je niet enkel het huis betalen maar zijn er ook nog verzekeringen die moeten afgesloten worden, duiken er mogelijke verbouwingskosten op en moet je de notariskosten betalen.

Op alle kosten voorbereid dankzij Leemans Kredieten

Dankzij Leemans Kredieten zal je bij de aankoop van uw huis op alles voorbereid zijn! Je kan bij ons een hypothecaire lening sluiten voor de totale kostprijs van het huis, inclusies notariskosten. Bespreek dit echter goed op voorhand, en ga er niet licht overheen, want jij moet het uiteindelijk kunnen betalen.

De notariskosten kunnen namelijk nogal oplopen. Voor een bescheiden woning van 250.000euro met klein beschrijf betaal je al gauw een 20.000 euro (notariskosten + kosten kredietakte). Als je net een huis gekocht hebt, is dit toch een vrij grote kost waar je rekening mee moet houden.

Leemans Kredieten biedt je daarom steeds de beste oplossing voor de financiering van je notariskosten.

Makkelijk uw lening berekenen en online aanvragen

Op onze site kan je snel en makkelijk een lening berekenen. Je voert het gewenste bedrag in dat je wil lenen waarna je verschillende mogelijkheden te zien krijgt en dus kan kiezen tussen verschillende terugbetalingstermijnen. Zo ken je meteen ook de rentevoet. Nadat je een keuze gemaakt hebt, kan je meteen de lening online aanvragen. Vervolgens krijg je zo spoedig mogelijk van ons een telefoontje om alles te overlopen en verder te bespreken.

Zo gemakkelijk is het!

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Onze openingsuren

Wij zijn gesloten

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Zaterdag

gesloten

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

Let op : Geld lenen kost ook geld