lenen-voor-een-huis-simulatie : Leemans kredieten

Lenen voor een huis simulatie

Lenen voor een huis? Vermijd onaangename verrassingen en maak snel een simulatie van je lening bij Leemans Kredieten.

Maak een simulatie van je hypotheek

Een nieuw huis is een spannend vooruitzicht. Laat je echter niet vangen aan een slechte lening. Met onze simulatie ben je zeker dat je lening voor een huis echt binnen je budget past. De simulatie is erg eenvoudig. Vul het bedrag in dat je nodig hebt voor de lening van je huis en klik op verstuur. Je krijgt meteen een overzicht van je mogelijkheden. Lenen op korte of lange termijn? Bij Leemans Kredieten vind je de oplossing op jouw maat!

€ 125.000 lenen voor een huis: een simulatie

Hieronder zie je een voorbeeld van onze simulatie voor een bedrag van € 125.000. Je hebt een uitgebreide keuze aan afbetalingstermijnen. Wil je de lening voor je huis snel afbetalen? Dan kies je misschien voor een hypotheek op een korte termijn. Is een maandelijkse afbetaling van € 2.000 teveel voor je budget? Dan past een hypotheek op 30 jaar misschien wel beter.

We staan klaar met advies!

Bovenstaande simulatie toont dat je tal van mogelijkheden hebt voor het lenen voor een huis. Je moet deze keuzes echter niet alleen maken. Lenen bij mevrouw Leemans is lenen bij een vriendin. We staan dan ook steeds voor je klaar met raad op jouw maat! Om met één van onze kredietexperts te praten kan je telefonisch of persoonlijk in ons kantoor bij ons terecht.

Aanvragen

Biedt onze simulatie de oplossing die je zoekt voor jouw lening? Dan kan je deze ook meteen online aanvragen. Klik simpelweg op ‘Kies’ achter de hypotheek van je keuze en we sturen je spoedig een antwoord.

Vraag je de lening voor je huis liever niet aan via het internet? Geen probleem we hebben een uitgebreide lijst met opties voor het aanvragen van een lening.

Heb je een vraag?

Hieronder kan je in ons kleine formuliertje je vraag stellen, we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

Onze openingsuren

Wij zijn gesloten

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

Let op, geld lenen kost ook geld.