groene-lening-voor-zonnepanelen : Leemans kredieten

Groene lening voor zonnepanelen

Investeren in zonnepanelen is niet goedkoop, maar met de leningen van Leemans Kredieten kan je voordelig investeren in een groene toekomst.

Groene lening voor zonnepanelen

Wil je besparen op je energiefactuur en tegelijk de impact van je energieverbruik op het milieu verkleinen? Dan zijn zonnepanelen een uitstekende keuze. Met zonnepanelen kan je groene energie opwekken waardoor je minder verbruikt van vervuilende bronnen of van kernenergie.

Natuurlijk heb je niet zomaar €10.000 of meer in je schuif liggen om dat te betalen en als je ervoor wil sparen kan je er pas over enkele jaren voordeel aan te doen. Daarom worden investeringen in groene energie ondersteunt met de voordelige groene lening.

Voordelige groene lening voor zonnepanelen

Een groene lening geeft je recht op een lagere rentevoet voor je investering in energiebesparende investeringen zoals zonnepanelen. Er zijn echter wel voorwaarden verbonden aan een groene lening. Je moet een factuur kunnen voorleggen ter waarde van het volledige bedrag van de lening. Van deze factuur moet minstens 50% specifiek voor energiezuinige investeringen zijn.

Een simulatie van je groene lening

Wil je de maandelijkse aflossing van je groene lening voor zonnepanelen berekenen? Bekijk dan onze simulatiepagina. Een groene lening voor zonnepanelen valt onder ons Energieplan. Voor meer informatie over het Energieplan voor groene investeringen kan je ons steeds contacteren!

Zelf berekenen is eenvoudig

Zelf je berekening maken is gemakkelijk via de rekenmodule op onze website. Klik op berekenen, kies voor energieplan, en vul het bedrag in dat je wil lenen. Je vindt direct een overzicht van de duur van de lening en de maandelijkse aflossingen ervan. En je kan de lening ineens ook heel gemakkelijk aanvragen door op de knop kredietaanvraag te klikken achter het aflossingsplan van je keuze. We volgen je aanvraag zo snel mogelijk op, en geven je tijdens de werkweek binnen de 24 uur een antwoord op je kredietaanvraag.

Een lening voor zonnepanelen betaalt zichzelf terug

Met zonnepanelen bespaar je op je energieverbruik en dit nog voor tientallen jaren nadat de zonnepanelen zijn afbetaald. De kosten die je nu maakt verdien je volledig terug door het bespaarde energieverbruik. Voor sommige modellen maak je binnen slechts 7 jaar al winst op je zonnepanelen, dit dankzij een groene lening en subsidies van de overheid!

Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van kredietgever
Leemans kredieten nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Voorwaarden

 1. Het Renovatieplan van Leemanskredieten kan enkel worden gebruikt voor renovatie werken aan een privé woning.
 2. Mits voorlegging van recente facturen van erkende aannemers voor minstens 80% van de lening.

Te gebruiken voor :

Ons Renovatieplan is bedoeld voor allerhande renovaties aan je woning of appartement.

 • Allerhande renovatiewerken
 • Badkamer vernieuwen
 • Keuken laten installeren
 • Terras laten aanleggen
 • Centrale verwarming
 • Isolatie
 • Veranda's
 • Schrijnwerk
 • Zwembaden
 • Alarmsystemen

Kies je aflostermijn

  Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

  Onze openingsuren

  Wij zijn gesloten

  Maandag

  09:00 tot 18:00

  Dinsdag

  09:00 tot 18:00

  Woensdag

  09:00 tot 18:00

  Donderdag

  09:00 tot 18:00

  Vrijdag

  09:00 tot 18:00

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld Autolening voor wagens ouder dan 3 jaar** - 7.49 % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 7.49% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 7.49%), voor een **lening op afbetaling van 14000 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 278.83 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 16729,80 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 en de maximum periode is 60 maanden.
  JKP van toepassing vanaf 16/01/2017.
  voor de aankoop van tweedehandswagens van meer dan 3 jaar oud.
  Het maximaal JKP bedraagt 10%.

  Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die Leemans Kredieten NV als kredietmakelaar voor uw kredietaanvraag de meest geschikte kredietgever vindt.

  Let op, geld lenen kost ook geld.