een-financiering-voor-je-zonnepanelen : Leemans kredieten

Een financiering voor je zonnepanelen

Om je te helpen bij de investering in zonnepanelen, kan je bij Leemans Kredieten een financiering afsluiten voor je zonnepanelen.

Een financiering voor je zonnepanelen

Het straatbeeld is de afgelopen jaren enorm veranderd, op heel veel daken zie je vandaag de dag zonnepanelen liggen. Investeren in zonnepanelen is sowieso een goede zaak: je bespaart op je energiefactuur, en het is goed voor het milieu. 

Een goedkope financiering voor je zonnepanelen

Om van de voordelen van zonnepanelen te profiteren, moet je helaas eerst wel een dure investering doen. Om je te helpen bij die investering, kan je bij Leemans Kredieten een goedkope financiering afsluiten voor je zonnepanelen. We hebben zelfs een speciaal tariefplan opgezet voor al je groene leningen: het energieplan. Dankzij het energieplan kan je een goedkope financiering afsluiten voor zonnepanelen, voor een warmtepomp, voor extra isolatie, enz. Op die manier draagt ook Leemans Kredieten zijn steentje bij aan het milieu, en kan jij zonnepanelen op je dak leggen.

Financier je zonnepanelen bij Leemans Kredieten

Bij Leemans Kredieten stelden we het energieplan speciaal op voor iedereen die een groene lening wil aangaan. Als je een financiering voor zonnepanelen aangaat bij Leemans Kredieten, dan geniet je niet alleen van een erg goedkope lening, dan geniet je ook van onze service. Lenen bij Mevrouw Leemans, dat is immers lenen bij een vriendin. Heb je behoefte aan goede raad ? Heb je behoefte aan een vriendelijke stem aan de telefoon? Geen probleem, onze deur staat altijd open. Heb je tijdelijk problemen met afbetalen, of ben je je overschrijvingen verloren? We zoeken samen naar een oplossing. Ook na het afsluiten van het contract blijf je dus genieten van onze uitstekende service.

Vraag je zonnepanelen financiering nu aan

Wil je een financiering voor je zonnepanelen aangaan? Dan kan je die meteen online aanvragen bij Leemans Kredieten. Daarnaast kan je ook altijd even langskomen op kantoor, je kan ons bellen of je kan je financiering per post aanvragen. Aan jou de keuze.

Voorwaarden

 1. Het Renovatieplan van Leemans kredieten kan enkel worden gebruikt voor renovatie werken aan een privé woning.
 2. Mits voorlegging van recente facturen van erkende aannemers voor minstens 80% van de lening.

Te gebruiken voor :

Ons Renovatieplan is bedoeld voor allerhande renovaties aan je woning of appartement.

 • Allerhande renovatiewerken
 • Badkamer vernieuwen
 • Keuken laten installeren
 • Terras laten aanleggen
 • Centrale verwarming
 • Isolatie
 • Veranda's
 • Schrijnwerk
 • Zwembaden
 • Alarmsystemen

Kies je aflostermijn

  Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

  Onze openingsuren

  Wij zijn gesloten

  Maandag

  09:00 tot 18:00

  Dinsdag

  09:00 tot 18:00

  Woensdag

  09:00 tot 18:00

  Donderdag

  09:00 tot 18:00

  Vrijdag

  09:00 tot 18:00

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld Autolening voor wagens ouder dan 3 jaar** - 7.49 % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 7.49% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 7.49%), voor een **lening op afbetaling van 14000 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 278.83 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 16729,80 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 en de maximum periode is 60 maanden.
  JKP van toepassing vanaf 16/01/2017.
  voor de aankoop van tweedehandswagens van meer dan 3 jaar oud.
  Het maximaal JKP bedraagt 10%.

  Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die Leemans Kredieten NV als kredietmakelaar voor uw kredietaanvraag de meest geschikte kredietgever vindt.

  Let op, geld lenen kost ook geld.