begrafenis-financieren : Leemans kredieten

Begrafenis financieren

Hulp nodig bij het financieren van je begrafenis? Leemans Kredieten helpt je graag met deze delicate voorbereidingen via een lening op maat. Vraag ernaar bij onze adviseurs.

Onze innige deelneming

Niemand verliest graag een geliefde. Wij voelen erg met je mee. We willen echter niet dat deze gevoelens van verlies ervoor zorgen dat je later in financiële problemen komt. Daarom willen we je helpen de beste keuze te maken voor de financiering van een begrafenis. Je wilt een waardig afscheid geven, maar de kosten hiervan lopen al snel op. Je kan bij ons terecht voor een lening op maat en een goed gesprek.

Begrafenis financieren met een lening

Voor grote onverwachte facturen kan je een lening aangaan om de kosten te spreiden. Ook voor een begrafenis kan je een lening aangaan. Je kan lenen met een lange looptijd of juist op korte termijn. Om deze beslissing te maken kan je best één van onze kredietexperts contacteren om samen de beste lening te vinden voor een waardige begrafenis en jouw financiële situatie.

Lenen bij mevrouw Leemans is lenen bij een vriendin

Samen komen we door deze moeilijke periode. Wees dus niet bang om je vragen aan ons te stellen, we zullen samen de begrafenis en je financiële toekomst plannen op de wijze die ervoor zorgt dat je gedachten bij je geliefden kunnen blijven zonder geldzorgen.

Kies je aflostermijn

  Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

  Onze openingsuren

  Wij zijn gesloten

  Maandag

  09:00 tot 18:00

  Dinsdag

  09:00 tot 18:00

  Woensdag

  09:00 tot 18:00

  Donderdag

  09:00 tot 18:00

  Vrijdag

  09:00 tot 18:00

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld Autolening voor wagens ouder dan 3 jaar** - 7.49 % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 7.49% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 7.49%), voor een **lening op afbetaling van 14000 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 278.83 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 16729,80 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 en de maximum periode is 60 maanden.
  JKP van toepassing vanaf 16/01/2017.
  voor de aankoop van tweedehandswagens van meer dan 3 jaar oud.
  Het maximaal JKP bedraagt 10%.

  Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die Leemans Kredieten NV als kredietmakelaar voor uw kredietaanvraag de meest geschikte kredietgever vindt.

  Let op, geld lenen kost ook geld.