simulatie-woningkrediet : Leemans kredieten

Simulatie woningkrediet

Simulatie woningkrediet

Ben je klaar om je eigen woning te kopen? Droom je ervan om op je eigen benen te staan, en om je eigen huisje te kopen? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een goed woningkrediet. Bij Leemans Kredieten maak je snel en eenvoudig een simulatie van je woningkrediet, zodat je in alle rust kan beslissen over je krediet. Na je simulatie kan je je hypotheek trouwens gewoon online aanvragen, zodat je zo snel mogelijk over het geld beschikt.

Online simulatietool voor je woningkrediet

Je woningkrediet simuleren doe je snel en eenvoudig met onze simulatietool. Je kiest daar voor het juiste plan, bijvoorbeeld de aankoop 100%, je geeft het bedrag in dat je wil lenen en je klikt op berekenen. Daarna krijg je een simulatie van je woningkrediet: je ziet de vershillende termijnen waarover je je hypotheek kan terugbetalen, je ziet het bedrag dat je per maand zal moeten betalen en je ziet de jaarrente. Op die manier kan je onze woningkredieten in alle rust vergelijken met de woningkredieten van andere banken en financiële instellingen.

Een woningkrediet bij Leemans Kredieten

Als je woningkredieten gaat vergelijken, dan zal je zien dat de Leemans woningkredieten bij de goedkoopste op de markt behoren. Maar naast een goedkope lening, bieden we je nog tal van andere voordelen: onze slogan is immers niet voor niets ‘lenen bij Mevrouw Leemans is lenen bij een vriendin’! Als je bij ons een lening aangaat, dan geniet je werkelijk van een uitstekende service. Heb je een vraag over je woningkrediet of over een andere lening? Begrijp je iets niet bij het invullen van het online aanvraagformulier? Wat je vraag ook is: stel ze. Contacteer ons, en wij geven je een antwoord op je vraag. En dat doen we altijd in mensentaal, zonder moeilijk vakjargon. En ook als je je lening hebt afgesloten, kan je op ons blijven rekenen. Heb je een probleem met afbetalingen? Wil je een bijkomende lening aangaan? Wil je je lening in één keer terugbetalen? Spring even binnen of contacteer ons even, samen zoeken we naar een oplossing.

Vraag je woningkrediet nu aan

Ben je overtuigd van onze goedkope leningen en van onze uitstekende service? Vraag dan meteen je woningkrediet aan! Dat doe je online, via de telefoon of via de post. Op weekdagen mag je binnen de 24 uur een antwoord verwachten, zodat je zo snel mogelijk je droomhuisje kan bouwen of kopen.

Hypotheeklening onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever, waarbij Leencentrale Leemans NV optreedt als kredietmakelaar.

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

Onze openingsuren

Wij zijn gesloten

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

Let op, geld lenen kost ook geld.