persoonlijke-lening-berekenen : Leemans kredieten

Persoonlijke lening berekenen

Vooraleer je een persoonlijke lening aangaat moet je weten dat hij voordelig is. Bereken je persoonlijke lening snel online bij Leemans!

Je lening op afbetaling berekenen voor je ze afsluit

Heb je enkele onvoorziene kosten, en je wil hiervoor een persoonlijke lening afsluiten. Maar eerst wil je berekenen hoeveel dat per maand gaat kosten. Dat is mogelijk natuurlijk, en bij het zoeken naar de juiste tarieven kom je automatisch uit bij Leemans kredieten. Of je nu alleenstaand bent of getrouwd, arbeider of bediende, man of vrouw, bij Leemans kan je steeds terecht voor een simulatie van het tarief van je persoonlijke lening.

Lening op afbetaling

Een persoonlijke lening is eigenlijk niets anders dan een andere naam voor een lening op afbetaling. En voor je zo’n lening op afbetaling aangaat, zou je natuurlijk graag willen weten hoeveel deze lening zal kosten, en hoeveel je maandelijks zal moeten afbetalen. Om dit te weten te komen, kan je op onze website terecht voor een simulatie van je persoonlijke lening.

Vooraleer je een lening berekent, moet je er eerst voor zorgen dat je in onze online calculator de juiste lening selecteert. Leemans kredieten biedt namelijk een hele waaier aan kredieten aan met speciale lage tarieven, dus het is belangrijk dat je hier goed op let, zodat je de juiste kostprijs berekent.

Je persoonlijke lening berekenen

Nadat je de persoonlijke lening hebt geselecteerd, kan je makkelijk het bedrag ingeven dat je wenst te lenen. Op het volgende scherm verkrijg je een handig overzicht van aflossingsbedragen die je zal moeten betalen voor verschillende looptijden. Voor elke looptijd kan je ook de rentevoet zien die je zal moeten betalen. Meestal is het zo dat een kortere looptijd ook een lagere rentevoet met zich meebrengt. Anderzijds is een lening met een langere looptijd minder zwaar om dragen. Je zal dus een afweging moeten maken tussen looptijd en rentevoet, waarbij deze handige simulator een handig hulpmiddel kan zijn.

Kies je aflostermijn

  Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

  Onze openingsuren

  Wij zijn gesloten

  Maandag

  09:00 tot 18:00

  Dinsdag

  09:00 tot 18:00

  Woensdag

  09:00 tot 18:00

  Donderdag

  09:00 tot 18:00

  Vrijdag

  09:00 tot 18:00

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld Autolening voor wagens ouder dan 3 jaar** - 7.49 % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 7.49% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 7.49%), voor een **lening op afbetaling van 14000 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 278.83 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 16729,80 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 en de maximum periode is 60 maanden.
  JKP van toepassing vanaf 16/01/2017.
  voor de aankoop van tweedehandswagens van meer dan 3 jaar oud.
  Het maximaal JKP bedraagt 10%.

  Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die Leemans Kredieten NV als kredietmakelaar voor uw kredietaanvraag de meest geschikte kredietgever vindt.

  Let op, geld lenen kost ook geld.