leemans-kredieten-ook-actief-op-facebook : Leemans kredieten

Leemans Kredieten ook actief op Facebook

Zoek je meer info over leningen, verzekeringen of mevrouw Leemans? Op onze Facebook pagina vind je alles!

Op Facebook

Leemans Kredieten vindt het belangrijk om in dialoog te gaan met zijn klanten en ze op de hoogte te houden. Daarom zijn we ook actief op Facebook. Je vindt er allemaal nuttige en leuke info over lenen en verzekeren. Klik op de ‘Vind ik leuk’ knop en blijf op de hoogte! Natuurlijk kan je er ook berichten achterlaten en je mening kwijt.

Nieuws heet van de naald

Op onze pagina bundelen we ook het laatste en relevante nieuws voor jou. Zo blijf je op de hoogte van wat er reilt en zeilt op het gebied van lenen en verzekeren. Belastingvermindering voor huurders of een goedkoop energiekrediet? Speciale voorwaarden ter gelegenheid van Batibouw of gratis toegangstickets? Dat soort info zetten we met plezier op onze Facebook pagina en daar worden onze klanten alleen maar beter van.

Blijf op de hoogte

Verder vind je op Facebook ook foto’s van ons kantoor met de ontvangstruimte en we zetten ook ons team in de schijnwerpers. Zo krijg je te zien bij wie je terecht kan om een krediet of een lening te verkrijgen. Heb je zin om ons in levende lijven te ontmoeten? Altijd welkom in ons kantoor in Deurne bij Antwerpen! Ten slotte zetten we ook leuke video’s en onze laatste radiospots op Facebook. Zo plaatsen we onze hypotheekformules in de kijker of focussen we op ons ‘Feestplan’ waarmee al je feesten werkelijkheid worden. Volg ons dus op.

Kies je aflostermijn

  Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

  Onze openingsuren

  Wij zijn gesloten

  Maandag

  09:00 tot 18:00

  Dinsdag

  09:00 tot 18:00

  Woensdag

  09:00 tot 18:00

  Donderdag

  09:00 tot 18:00

  Vrijdag

  09:00 tot 18:00

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld Autolening voor wagens ouder dan 3 jaar** - 7.49 % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 7.49% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 7.49%), voor een **lening op afbetaling van 14000 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 278.83 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 16729,80 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 en de maximum periode is 60 maanden.
  JKP van toepassing vanaf 16/01/2017.
  voor de aankoop van tweedehandswagens van meer dan 3 jaar oud.
  Het maximaal JKP bedraagt 10%.

  Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die Leemans Kredieten NV als kredietmakelaar voor uw kredietaanvraag de meest geschikte kredietgever vindt.

  Let op, geld lenen kost ook geld.