alle-soorten-leningen : Leemans kredieten

Alle soorten leningen

Bij Leemans Kredieten vind je alle soorten leningen voor iedereen en iedere situatie.

Alle soorten leningen

Heb je renovatieplannen? Wil je gaan verbouwen? Of wil je andere (grote) uitgaven doen? Dan zal je waarschijnlijk geld moeten gaan lenen. Bij Leemans Kredieten kan je terecht voor alle soorten leningen, van grote tot kleine bedragen. We bekijken iedere situatie afzonderlijk en helpen je graag verder! Elke dag proberen we onze slogan “lenen bij een vriendin” waar te maken.

Goedkope leningen

Bij Leemans kredieten luisteren we naar jouw noden en wensen om zo tot de perfecte lening op maat te komen. We hebben ook speciale goedkope tarieven voor verschillende plannen. Zo hebben we vakantieplan, moveplan, feestplan, klusplan, energieplan autoplannen, budgetplan en all-in plan.

Centraliseer je leningen

Het all-in plan is helemaal voor jou als je meerdere leningen of afbetalingen hebt lopen. Hiermee kunnen we bij Leemans Kredieten je leningen en hypotheken centraliseren. Dit wil zeggen dat wij je leningen samenvoegen. Daardoor moet jij nog maar 1 bedrag op 1 rekening storten, en behoud je beter het overzicht! Ook spreiden we je nieuwe lening over een langere termijn, waardoor je dus een lager bedrag per maand betaalt.

Bereken zelf je aflossing

Voor de berekening van je maandelijkse aflossing voor al deze plannen kan je gebruik maken van onze online simulator. Met deze handige tool kan je rustig thuis je berekening maken en vergelijken. De calculator geeft onmiddellijk je een overzicht van alle maandaflossingen en zo kan je de termijn en de maandlast kiezen die het best bij je past. Leemans kredieten heeft een simulator voor hypothecaire leningen en voor persoonlijke leningen.

Als je de simulatie hebt doorlopen bieden wij je de mogelijkheid om snel online een aanvraag in te dienen. Zo kan je direct tot actie overgaan zonder omwegen. Als je toch liever andere manieren hanteert om een lening aan te vragen dan moet je een kijkje nemen naar onze alternatieven.

 

Kies je aflostermijn

  Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

  Onze openingsuren

  Wij zijn gesloten

  Maandag

  09:00 tot 18:00

  Dinsdag

  09:00 tot 18:00

  Woensdag

  09:00 tot 18:00

  Donderdag

  09:00 tot 18:00

  Vrijdag

  09:00 tot 18:00

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld Autolening voor wagens ouder dan 3 jaar** - 7.49 % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 7.49% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 7.49%), voor een **lening op afbetaling van 14000 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 278.83 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 16729,80 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 en de maximum periode is 60 maanden.
  JKP van toepassing vanaf 16/01/2017.
  voor de aankoop van tweedehandswagens van meer dan 3 jaar oud.
  Het maximaal JKP bedraagt 10%.

  Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die Leemans Kredieten NV als kredietmakelaar voor uw kredietaanvraag de meest geschikte kredietgever vindt.

  Let op, geld lenen kost ook geld.