Leef : Leemans kredieten

Gedaan met beven,

we gaan terug leven!

Onze raad voor de zomer? LEEF!

Nu de zon weer schijnt, en de bloemen terug geuren, kunnen we eindelijk terug lekker buiten genieten en terug eenvoudig gelukkig zijn.

En dus wil je zeker iets doen. Neen, je wil van alles doen. Neen, je wil alles tegelijk doen! Je wil verdomme terug leven na 2 jaar niks. En je hebt natuurlijk gelijk. Maar koken kost ook geld. En misschien wil je NU even meer uitgeven dan je in je portemonnee hebt.

Je wil in ieder geval nu niet wachten met leven, en een klein krediet brengt misschien groot geluk. En ook als je nog een, of meerdere andere kredieten hebt, of misschien een kaartje te veel, zijn er zeker oplossingen.

Het juiste krediet vinden, voor het juiste doel, en aan het juiste tarief, dat is werk voor specialisten zoals wij, je kredietmakelaar Leemans kredieten.

Doordat we kredieten kunnen aanbieden van heel wat verschillende kredietgevers vinden wij in onze portefeuille van partners sowieso de beste aanbieding die het best past bij jouw vraag.

Van hele kleine leningen vanaf 500 euro tot hele grote kredieten van … euro.
Het juiste krediet op maat van jouw leven. Viva, viva, viva la vida.

Vraag nu je krediet en ontdek de zotte zomervoorwaarden.

Ook al gaat iedereen op verlof, wij blijven heel de zomer open om U te helpen. Ook tijdens de grote vakantie zorgen wij voor een warm onthaal.

Kies je aflostermijn

  Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

  Onze openingsuren

  Wij zijn gesloten

  Maandag

  09:00 tot 18:00

  Dinsdag

  09:00 tot 18:00

  Woensdag

  09:00 tot 18:00

  Donderdag

  09:00 tot 18:00

  Vrijdag

  09:00 tot 18:00

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV bemiddelt als kredietmakelaar voor verschillende kredietgevers om de beste oplossing voor de consument te vinden.- Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld Autolening voor wagens ouder dan 3 jaar** - 7.49 % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 7.49% (vaste jaarlijkse debetrentevoet: 7.49%), voor een **lening op afbetaling van 14000 euro met een looptijd van 60 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal 278.83 euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van 16729,80 euro. De minimumperiode van terugbetaling is 12 en de maximum periode is 60 maanden.
  JKP van toepassing vanaf 16/01/2017.
  voor de aankoop van tweedehandswagens van meer dan 3 jaar oud.
  Het maximaal JKP bedraagt 10%.

  Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die Leemans Kredieten NV als kredietmakelaar voor uw kredietaanvraag de meest geschikte kredietgever vindt.

  Let op, geld lenen kost ook geld.